fbpx

Misioo Boldbassin

Vi fandt desvæære ikke nogen produkter.

Misioo boldbassiner er som navnet antyder, et bassin med bolde til børn. De er populære i ethvert baby- og børneværelse og rummer mange timers leg i bløde og behagelige omgivelser. Det kan bruges fra barnet er helt spædt og op til fire-femårsalderen. Derved bliver boldbassinet det trygge helle, ethvert barn har brug for i sin opvækst. Misioo boldbassiner fås i flere former og med bolde i mange farvekombinationer. Vi har samlet dem alle sammen her.

Det særlige ved boldbassiner fra Misioo frem for andre producenters bud er, at det er meget stilfuldt og elegant designet. Her er det især det bløde boldbassin i stof, der gør hele forskellen. Det giver nogle bløde og behagelige rammer omkring boldhavet og gør, at du trygt kan sætte selv helt små spædbørn ned i boldbassinet, uden at frygte at de slår sig eller kommer til skade.

Stimulerer babys sanser

Det gode ved boldbassiner er, at de mange bolde og selve den enkelte bold stimulerer barnets sanser. Det gælder både følelsen, de får af at ligge i de mange, bløde bolde og så selve grebet om og brugen af boldene.

Det er samtidig godt for barnets motorik, da det lærer dem at holde på ting og kaste med dem. Så med et Misioo boldbassin kan dit barn skyde genvej i sin udvikling allerede fra spæd.

Nemt at vaske og holde pænt

Misioo boldbassiner er nemme at holde pæne og rene. Betrækket kan tages af og kan vaskes for sig selv ved 30 grader. Så kan du hurtigt få det gjort rent, hvis den lille skulle have haft et uheld. Husk at sætte betrækket på igen, mens det stadig er fugtigt. Ellers kan det være svært at få sat rigtigt på igen.

Rundt eller firkantet Misioo boldbassin?

Du kan få Misioo boldbassiner i to design: Rundt – der er det mest almindelige – og firkantet. Det firkantede er smart, hvor du har flere børn, der skal lege i boldbassinet. Den firkantede form gør boldbassinet en lille smule større, så der nemmere kan være plads til flere børn i bassinet.

Køber du det runde Misioo boldbassin, skal du regne med, at der kan gå op til 14 dage, inden bassinet bliver helt rundt i formen. Det er helt normalt og eventuelt kan du hjælpe det lidt på vej, ved at gå og klemme eller massere lidt på kanten.

200 bolde i mange farvekombinationer

Som standard indeholder et Misioo boldbassin 200 bløde plastikbolde, der er helt fri for ftalater og andre blødgørere. Du kan vælge mellem mange forskellige, spændende farvekombinationer.

I alle farvekombinationer indgår farven grå dog altid. Du kan også købe ekstra bolde til din Misioo boldbassin. Så kan du f.eks. udvide farvekombinationerne med en eller flere ekstra farver efter behov.

Så flot at du kan have det stående i stuen

Det afdæmpede og behagelige design på Misioo boldbassinet gør det nemt at få passet ind overalt. Både på børnenes værelser og for den sags skyld også i stuen.

Det er især praktisk, når barnet er helt lille. Så kan I bedre holde øje med den lille, når han eller hun ligger og leger i bassinet. Med tiden kan I så flytte boldbassinet ind på barnets værelse, når det bliver større.