fbpx

Misioo Boldbassin

Misioo boldbassiner er som navnet antyder et bassin med bolde til børn. De er populære i ethvert baby- og børneværelse og rummer mange timers leg i bløde og behagelige omgivelser. Det kan bruges fra barnet er helt spædt og op til fire-femårsalderen. Derved bliver boldbassinet det trygge helle, ethvert barn har brug for i sin opvækst. Misioo boldbassiner fås i flere former og med bolde i mange farvekombinationer. Vi har samlet dem alle sammen her.

Viser alle 2 resultater

  • Misioo Bolde - 50 stk - Lilla
    99,00 DKK
  • Misioo Bolde - 50 stk - Sort
    99,00 DKK

Det særlige ved et boldbassin fra Misioo frem for andre producenters bud, er, at det er meget mere stilfuldt og elegant designet. Her er det især den bløde rand og bund i stof, der gør hele forskellen. Det giver nogle sikre og behagelige rammer omkring boldhavet.

Det gør, at du trygt kan sætte selv helt små spædbørn ned i boldbassinet, uden at frygte at de slår sig eller kommer til skade.

Stimulerer babys sanser

Det gode ved et boldbassin er, at den bløde rand, de mange bolde og selve den enkelte bold stimulerer barnets sanser. Det gælder både følelsen, de får af at ligge i de mange, bløde bolde og så selve grebet om og brugen af boldene. Som stoffets tekstur og randens blødhed, der gør det lækket at klemme på kanten.

Boldene er samtidig godt for barnets motorik, da det lærer dem at holde på ting og kaste med dem. Samtidig bliver børnene bedre til at holde balancen, den dag de kan rejse sig op og gå rundt i boldbassinet.

Så med et Misioo boldbassin kan dit barn skyde genvej i sin motoriske og sensoriske udvikling allerede fra spæd.

Nemt at vaske og holde pænt

Misioo boldbassiner er nemme at holde pæne og rene. Betrækket kan tages af og kan vaskes for sig selv ved 30 grader. Så kan du hurtigt få det gjort rent, hvis den lille skulle have haft et uheld. Husk at sætte betrækket på igen, mens det stadig er fugtigt. Ellers kan det være svært at få sat rigtigt på igen.

Den nemme mulighed for at vaske betrækket betyder, at selv om du køber dit Misioo boldbassin brugt, vil det oftest ikke kunne ses på bassinkanten. Samtidig er betrækket, udover at være nemt at vaske, også meget slidstærkt.

Rundt eller firkantet Misioo boldbassin?

Du kan få Misioo boldbassiner i to design: Rundt – der er det mest almindelige – og firkantet. Et Misioo boldbassin, der er firkantet, er smart, hvis du har flere børn, der skal lege i boldbassinet. Den firkantede form gør boldbassinet en lille smule større, så der nemmere kan være plads til flere børn i bassinet.

Køber du et Misioo boldbassin som er rundt, skal du regne med, at der kan gå op til 14 dage, inden bassinet bliver helt rundt i formen. Det er helt normalt, og eventuelt kan du hjælpe det lidt på vej, ved at gå og klemme eller massere lidt på kanten. Så får den hurtigere den rigtige, runde form.

Fås i flere størrelser og farver

Det er ikke kun formen, der adskiller de forskellige boldbassiner fra Misioo. De fås også i flere forskellige størrelser og farver

Misioo boldbassin størrelser

Det runde Misioo boldbassin fås i 90 x 30 cm eller 90 x 40 cm. De 90 cm er diameteren, og de 30 eller 40 cm er højden på randen rundt om boldhavet.

Det firkantede Misioo boldbassin fås i størrelsen 90 x 90 x 40 cm. De 90 x 90 cm er kantmålene, og de 40 cm er højden på randen.

Endelig kan det firkantede Misioo boldbassin også fås i 130 x 130 x 50 cm. Denne version kaldes meget passende for XXL. Det er perfekt til børnehaver eller familier med flere børn i ”boldbassin-alderen”.

Misioo boldbassin farver

Den klassiske farve på randen af et Misioo boldbassin er grå. Men du kan også få Misioo boldbassiner i lysegrå, lyserød og mint farver.

I perioder er det også muligt at få Misioo-bassinerne i andre farver. De sælges oftest som særlige kampagnetilbud i forbindelse med bestemte højtider, årstider eller andre begivenheder.

200 bolde i mange farvekombinationer

Som standard indeholder et Misioo boldbassin 200 bløde plastikbolde. Boldene er helt fri for ftalater og andre blødgørere. Du kan vælge mellem mange forskellige, spændende farvekombinationer. Misioo boldbassin i XXL-versionen indeholder 600 bolde.

I alle farvekombinationer indgår farven grå dog altid. Det skyldes, at den grå farve skaber en god kontrast og reference til de øvrige farver. Det hjælper de helt små børn med at udvikle deres farvesyn.

Du kan også købe ekstra bolde til din Misioo boldbassin. Så kan du f.eks. udvide farvekombinationerne med en eller flere ekstra farver efter behov. Eller købe samme farvekombination, som der er i bassinet, og derved øge antallet af bolde i boldhavet.

Du kan også købe Misioo bolde i guldfarve. Det giver en spændende afveksling i farverne, uanset hvilken farvekombination der er i dit barns boldbassin fra Misioo i forvejen.

Så flot, at du kan have det stående i stuen

Det afdæmpede og behagelige design på Misioo boldbassinet gør det nemt at få passet ind overalt. Både på børnenes værelser og for den sags skyld også i stuen.

Det er især praktisk, når barnet er helt lille. Så kan I bedre holde øje med den lille, når han eller hun ligger og leger i bassinet. Med tiden kan I så flytte boldbassinet ind på barnets værelse, når barnet bliver større og kan lege uden knapt så meget opsyn.

Misioo er andet end boldbassiner

Boldbassinet var det, der for alvor gjorde det polske firma Misioo kendt og skattet af børnefamilier over hele Europa. Ja, det var så trendsættende, at markedet på det nærmeste blev oversvømmet af alle mulige former for boldbassiner. Både billige kopier og boldbassiner, der var udformet på helt andre måder.

Men der var aldrig nogen af de andre producenters produkter, som fik samme udbredelse, eller opnåede samme status hos børneforældrene. For kun Misioo har forstået at forene god smag, høj sikkerhed og lækker kvalitet på en måde, der går rent ind hos moderne forældre.

Den samme stil, det samme lækre design og den høje, velkendte kvalitet fra Misioos boldbassin går igen i alle Misioos andre produkter til børneværelset. De rummer samtidig også den samme omtanke i både materialevalg og anvendelsesmuligheder, samt taler til børnenes fantasi – og tåler hvad end anvendelse det giver af de enkelte produkter.

Af andre Misioo-produkter til børneværelset kan nævnes:

Du kan også læse mere om Misioo og alle deres produkter her!

Tel +45 28122806 - Sønderbro 4C ST TV, DK-9000 Aalborg