fbpx

Misioo

Misioo er nok mest kendt for deres boldbassiner og rutsjebaner til disse. Men rent faktisk har de også en række andre spændende produkter til børn. For eksempel deres figursyede madrasser, flotte lænestole og sækkestole, samt et utal af andre produkter, der passer ind på ethvert børneværelse, aktiverer sanserne og inspirerer til både leg, aktivitet og hygge. Find dit næste Misioo-produkt til børneværelset her!

Misioo Grå, Misioo Lænestol, Misioo Madras, Misioo Lyserød, Misioo Med,

Misioo er kendt for deres stilfulde og elegant designede produkter til børneværelset. Er der nogen, der for alvor har ramt en trend i tiden, og skabt mode på børneværelset, er det dette polske mærke og deres flotte produkter. 

Ikke et kortvarigt modelune

Misioo blev verdenskendte – og heftigt efterlignet – på grund af deres flotte boldbassin i lækkert design og ekstra bløde og børnevenlige materialer. Det kom frem for efterhånden nogle år siden, og er fortsat fast inventar i mange børneværelser verden over. Særligt hos de allermindste, der både får bedre balance og stimuleret deres sanser gennem legen i boldbassinet.

For Misioos boldbassin var ikke bare et kortvarigt modelune. Det er på rekordtid blevet en eviggrøn klassiker, som også vil være at finde på børneværelserne i fremtiden. Og produkterne er så holdbare, at de måske kan gå i arv til dine børnebørn en dag.

Boldbassinet er ikke det eneste Misioo-produkt på markedet. Det har fået følgeskab af en rutsjebane, som ungerne kunne lege med. Både i og uden for boldbassinet. Samt nogle madrasser i samme lækre finish og bløde kvalitet som randen i boldbassinet. De fås både figursyede og som rektangulære madrasser. Madrasserne kan foldes, og bruges til f.eks. at skabe et blødt hyggehjørne med på værelset, i stuen eller hvor der ellers er brug for det.

Senest har Misioo sendt en række rigtig flotte lænestole, sækkestole og sofaer i børnestørrelse på markedet. Design og materialevalg ligger helt i tråd med det kendte boldbassin. 

Misioo Boldbassin

Men det startede som allerede nævnt med Misioos boldbassin. Det fås i flere forskellige udformninger med enten firkantet, rund eller hjerteformet rand. Alle med plads til masser af bløde, farvede plastikbolde. 

Som standard følger der 200 bolde i forskellige farver med til alle Misioo boldbassiner. Men du kan tilkøbe flere bolde i andre farver efter behov, hvis 200 bolde ikke er nok.

Randen og bunden i boldbassinet er skabt af blød skumgummi med et aftageligt betræk. Det gør det nemt at holde randen pæn og ren. Bare tag betrækket af, og vask det i vaskemaskinen ved 30 grader.

Misioo Rutsjebane

Misioo rutsjebanen er egentlig udviklet som tilbehør til boldbassinet. Men den lille rutsjebane kan også sagtens bruges uden for bassinet. 

Rutsjebanen er specielt udviklet til den samme aldersgruppe som boldbassinet og passer perfekt i både farvevalg og design til dette. 

Rutsjebanen står godt fast, og giver de mindste mulighed for at få deres første rutsjetur. Det er noget, de fleste børn synes er sjovt – og når du lander i de mange bolde i boldbassinet, bliver den første tur ned ad rutsjebanen knapt så skræmmende for de små.

Misioo madrasser

Misioos madrasser er skabt i samme materialer og samme lækre design som randen omkring boldbassinet. Som allerede nævnt fås de enten i figursyede versioner formet som f.eks. stjerner, eller som almindelige madrasser. Uanset udformningen kan madrasserne foldes og f.eks. sættes op i et hjørne eller langs en væg. Eller bruges som en del af ungernes hulebyggeri mellem et par stole med et tæppe over.

De mange muligheder for at bruge de flotte Misioo-madrasser gør dem hurtigt til en uundværlig komponent i børneværelsets indretning. Også selv når børnene er vokset ud af boldbassinet. 

Så selv om madrasserne er forholdsvist dyre i anskaffelse, kan de holde i mange år – og bliver ved med at finde anvendelse i ungernes hverdag. Selv når de er blevet teenagere.

Misioo lænestol

De søde Misioo lænestole fås i flere forskellige design. Enten med armlæn i begge sider, i højre eller venstre side eller som en sød stol med rundt ryglæn, de kan slænge sig i.

Du kan også kombinere flere lænestole til en sofa – der så igen kan skilles ad til enkeltstole enten helt uden armlæn eller med armlæn i henholdsvis venstre og højre side.

Mulighederne er kort sagt mange – og kun ungernes fantasi sætter grænserne for, hvad de flotte Misioo lænestole og sofaer kan bruges til.

Andre Misioo produkter

Misioo har mange andre, lækre møbler til børneværelset. F.eks. deres dejlige sækkestole udformet, så de både kan siddes i, rides på og indgå i legen på tusinde andre måder.

I samme produktserie finder du også figursyede hynder, der også kan bruges på et utal af måder. Både mens ungerne er helt små, og når de bliver større. De fås både i stjerneform og udformet som et kaninhoved med lange ører og det hele. 

Hynderne kan bruges som siddeplads, eller klappes ud og bruges til at ligge på. 

Find alt fra Misioo på et sted

Hos Juniorhuset er vi vilde med Misioo og deres fantastiske produkter. Gå på opdagelse i produktoversigten her på siden. Eller klik dig ind, og læs mere om de mest populære produktkategorier fra Misioo.

Vi formidler kontakten til den billigste og bedste leverandør. Bare klik på det enkelte produkt, så sender vi dig videre til den pågældende webshop.