fbpx

Misioo Madras

En Misioo madras er en fantastisk tilføjelse til ethvert børneværelse. De fås i forskellige former og farver i samme design, materialevalg og farver som Misioos kendte boldbassiner. Misioo madrasserne kan samtidig foldes på forskellige måder, så de kan bruges til at sidde på eller til at skabe et hyggehjørne i børneværelset.

Viser et enkelt resultat

  • Misioo madras navy stjerne
    1.499,00 DKK

Børn er vilde med at bruge hele børneværelset, når der skal leges. Og skal det gå lidt vildt for sig, er det meget godt med en madras på gulvet.

Det er det også, hvis der skal slappes af og hygges.

Så med en Misioo madras får du dækket to meget forskellige behov – og får et holdbart stykke inventar, der kan følge børnene helt op i teenageårene. For de smukke, holdbare og praktiske Misioo madrasser kan få mange anvendelser op gennem barndommen og de tidlige ungdomsår.

Det geniale ved en Misioo madras

Det er ikke kun det flotte design, de holdbare materialer og det vaskbare betræk, der gør en Misioo madras til et godt valg til børneværelset.

Næh, det virkelig geniale ved de flotte madrasser fra Misioo er fleksibiliteten. For alle Misioo madrasser er opdelt i sektioner, så de nemt kan ”knækkes” på midten og bruges som sæde med ryglæn op ad væggen. Eller kan ”trylle” et hjørne i børneværelset om til et blødt og behageligt hyggehjørne – perfekt til at få læst en god historie i. Eller snuppe en hurtig lur.

Madrasserne er også geniale, når der skal bygges huler, eller hvis ungerne skal lege ”skib” med børneværelsets øvrige møbler, tag en tur på et flyvende tæppe, eller hvis der bare skal være fuld fart på legen.

Kan bruges i mange år

Misioos madrasser er lavet af samme holdbare materialer og l fås i samme lækre design som firmaets kendte Misioo boldbassiner. Det giver både en rød tråd gennem indretningen i børneværelset, og er garanti for, at madrasserne kan holde til strabadserne på børneværelset i mange år.

Det er heller ikke fordi, ungerne som sådan vokser fra de praktiske madrasser. For op gennem barndommen og selv når børnene er blevet teenagere, kan madrasserne indgå som en del af indretningen.

Og de flotte madrasser er så holdbare og nemme at holde rene og pæne, at de højst sandsynligvis kan gå i arv til og gøre lykke for dine børnebørn – når den dag kommer.

Misioo – masser af lækkert inventar til børneværelset

Misioo byder på meget andet end de smarte madrasser og boldbassiner.

F.eks. kan du få en både flot, elegant og børnesikker Misioo rutsjebane til de mindste. Enten til brug sammen med boldbassin eller madras. Eller som et selvstændigt møbel.

Den smarte, enkle rutsjebane er perfekt til de mindste, og styrker både børnenes motorik og balanceevne. Ganske som Misioos øvrige produkter.

Endelig tilbyder det opfindsomme firma også nogle virkelig lækre Misioo lænestole. De fås i to forskellige design. Heraf fås det ene design med armlæn i henholdsvis højre og venstre side, så to lænestole kan sættes sammen til en sofa.

Så uanset hvad du har brug for af inventar til ungernes leg på børneværelset, har Misioo et bud.

Start med en af de fantastiske Misioo madrasser! Klik ind på de enkelte produkter i oversigten øverst på siden, og læs mere hos de webshops, vi samarbejder med.

Tel +45 28122806 - Sønderbro 4C ST TV, DK-9000 Aalborg