fbpx

Misioo Rutsjebane

De flotte Misioo rutsjebaner i stilrent design med lige linjer og neutrale farver er et hit hos både børn og voksne. De er nemme at finde plads til på børneværelset, og giver anledning til mange sjove timer. Kan både bruges til Misioos boldbassin, eller stå alene. Eller hvad med at komme op om morgenen ved at rutsje ud af sengen? Få overblik over, hvem der sælger Misioo rutsjebaner herhjemme herunder, og bestil en til ungerne i dag.

Viser et enkelt resultat

  • Misioo rutsjebane lyserød
    1.799,00 DKK

Misioo er nok mest kendt for deres nærmest legendariske boldbassin, som mange børn er vokset op med på deres børneværelse. Men det polske firma har også mange andre produkter i samme gennemførte lækre, stilrene og sikre design.

Det gælder f.eks. de Misioo rutsjebaner, du finder i oversigten herover. De er perfekte til at rutsje ned i et Misioo boldbassin med. Eller kan bruges som selvstændig rutsjebane – både indendørs og udenfor.

Misioo rutsjebanerne er lavet af fyrretræ i høj kvalitet. Det er en konstruktion, der kan tåle at blive brugt. Og den er designet, så den står solidt og sikkert. Så det er bare med at få fart på ned ad den skrå rutsjebane og nyde turen!

Masser af leg i en Misioo rutsjebane

En Misioo rutsjebane er sjov for børn i alle aldre. Kan dit barn ikke selv komme op ad stigen, bør du støtte det. Men de fleste børn finder hurtigt ud af selv at kravle op og rutsje ned, og så vil legen ingen ende tage.

Du kan også stille rutsjebanen op, så den kan bruges i forbindelse med en halvhøj eller høj seng på værelset. Det gør det både sjovere, nemmere og mere sikkert at komme ned. For det er meget mere sikkert for dit barn at sætte sig på rutsjebanen og glide ned ad den, end at skulle vende sig om og kravle ned ad en stejl stige.

Børn får en bedre balance af at rutsje

En rutsjebane kan også lære barnet noget om balance, samt give det en bedre kropsbevidsthed og være medvirkende til at styrke motorikken.

Således hjælper en Misioo rutsjebane med at styrke:

  • Balancesansen, når barnet rutsjer ned ad rutsjebanen
  • Grovmotrikken, når barnet skal kravle op ad stigen

Så ved dels at skulle kravle op ad stigen og dels rutsje ned af rutsjebanen igen, får barnet erfaring med og trænet både motorikken og alle de bevægelseskoordinerende sanser.

Er der flere børn, lærer barnet samtidig noget om at vente på, at det bliver hans eller hendes tur.

Altså bliver den Misioo rutsjebane, som du har givet dit barn, samtidig en genvej til at barnet klarer sig bedre i hverdagen.

Det gør rutsjebanen til en endnu bedre investering.

Hvornår er mit barn gammel nok til en rutsjebane?

Men hvor gammelt skal dit barn så være, før det er sikkert at give det en rutsjebane?

Misioo anbefaler selv, at barnet er fyldt 1 år, før det begynder at bruge rutsjebanen. Den er ikke velegnet til babyer og helt små børn.

Men faktisk er det ikke barnets alder, men dets udviklingstrin der er afgørende for, hvornår det er tid til en rutsjebane. Børn udvikler sig forskelligt. Så derfor er det også svært at sætte alder på, hvor gammelt barnet skal være, for det er sikkert at give det en rutsjebane.

Til de helt små børn vil en lav rutsjebane som denne fra Misioo være at foretrække. Den er ikke så høj, at den virker alt for frygtindgydende – og samtidig høj nok til, at den ikke bliver kedelig lige med det samme.

Gennemført kvalitet i lækkert design

Som allerede nævnt er rutsjebanen fra Misioo udført i samme smagfulde design som deres boldbassin og Misioo lænestole og Misioo madrasser.

Fordi rutsjebanen er lavet af rigtigt fyrretræ, er den ikke alene solid. Den er heller ikke så kold og trist at mærke på som en plastikrutsjebane. Heller ikke selv om rutsjebanen er malet og lakeret med dækkende maling.

Misioo rutsjebanen fås i både hvid og lyserød, ligesom du kan få en særlig ”kombiversion”, hvor trappen er i natur – altså kan du se fyrretræet og årerne i det – og selve rutsjebanen er hvidlakeret. Kombiversionen understreger det naturlige i materialevalget, og giver børnene mulighed for at få forskellige sanseoplevelser på vej op og ned ad rutsjebanen.

Lige til at gemme væk

Har du ikke plads til at have rutsjebanen stående fremme hele tiden, er den nem at skille ad og pakke væk.

Adskilt er den lige til at skubbe ind i et skab, sætte ind i et pulter- eller teknikrum eller lægge på loftet. Og den er hurtig at samle igen, næste gang ungerne skal have sig en rutsjetur.

Bestil dit barns Misioo rutsjebane i dag

Er det nu, det er tid til en rutsjebane til dit barn. Klik ind på de forskellige Misioo rutsjebane-tilbud i oversigten herover, og bestil fra de butikker, som vi samarbejder med.

Tel +45 28122806 - Sønderbro 4C ST TV, DK-9000 Aalborg