fbpx

Misioo Rutsjebane

De enkle Misioo rutsjebaner i stilrent design med lige linjer og neutrale farver er et hit hos både børn og voksne. De er nemme at få plads til på børneværelset, og de giver anledning til mange sjove timer. Samtidig med at det bliver sjovt at komme op om morgenen og rutsje ud af sengen. Vi har samlet et stort udvalg af rutsjebaner herunder, så du har noget at vælge imellem.

Rutsjebaner i lange baner

I udvalget af rutsjebaner, som vi har samlet herover, finder du Misioo rutsjebaner og rutsjebaner fra andre populære mærker. Her er rutsjebaner til at montere på senge, rutsjebaner, der er integreret i en seng og rutsjebaner til de mindste til brug indendørs eller i haven, når vejret tillader det.

Alle rutsjebanerne er lavet af robuste materialer, så de kan tåle at blive brugt. Så det er bare om at få fart på ned ad den skrå bane.

En rutsjebane er sjov for børn i alle aldre. Kan dit barn ikke selv komme op ad stigen, bør du støtte det, men det finder hurtigt ud af selv at kravle op og rutsje ned, og så vil legen ingen ende tage.

En rutsjebane på sengen eller på værelset er en fordel, fordi

  • det er nemmere og sikre at komme ned fra en halvhøj eller høj seng
  • den giver anledning til mange sjove timer – både alene og sammen
  • en rutsjebane kan være medvirkende til at udvikle barnets balance

Det er meget mere sikkert for dit barn at sætte sig på rutsjebanen og glide ned ad rutsjebanen end at skulle vende sig om og kravle ned ad en stejl stige. Og så er det selvfølgelig også sjovere for barnet. Ikke kun bliver det sjovt at stå op og ud af sengen om morgenen, det bliver også sjovt at lege på rutsjebanen i løbet af dagen og måske invitere kammerater hjem, som kan lege med.

En rutsjebane på sengen eller en af de småbørnsvenlige til at stå på gulvet kan også lære barnet noget om balance, give det en bedre kropsbevidsthed og være medvirkende til at styrke motorikken.

Hvilken rutsjebane er den bedste?

Alle de rutsjebaner vi har udvalgt herover, er af højeste kvalitet. Så det har du ikke nøde at bekymre dig om. Men der er andre ting, du kan overveje, før du klikker dig videre til en udvalgt rutsjebane, så du kan læse mere om den og bestille den. De overvejelser kan du læse mere om herunder.

Barnets alder og udviklingstrin kan være afgørende for, hvilken rutsjebane du skal vælge. Alderen er ikke helt så vigtig som udviklingstrinet. Børn udvikler sig forskelligt, så derfor er det også svært at sætte alder på, hvor gammelt barnet skal være, for at det kan få gavn af den ene eller den anden rutsjebane. 

Til de helt små børn vil en lav rutsjebane være at foretrække. Men der skal ikke ret meget ”ka’ selv-vil selv” til, før barnet vil have glæde af en rutsjebane med lidt højde på – evt. én der kan monteres på en seng eller er integreret i sengen. Er du nervøs for at barnet falder ned fra sengen, så anskaf dig også en sengehest.

Du skal også lige frem med tommestokken. Har du plads til en seng med rutsjebane? Den fylder en del mere end en almindelig seng. Kniber det med pladsen kan en fritstående – evt. klapsammenlig model – som er nem at flytte rundt med og evt. kan stilles væk, når den ikke er i brug, være at foretrække.

Tjek det store udvalg, vi har samlet til dig herover. Og find den, der passer bedst til dit barn og dit hjem, og bestil den i dag.