fbpx

Misioo Lænestol

Med en Misioo lænestol får dit barn deres første rigtige ”voksenmøbel” på værelset. Bortset fra, at en Misioo lænestol er meget sjovere at sidde i. For der kan du sidde, som du har lyst til – og lænestolen kan nemt blive en del af legen, uden at den tager skade af det. Du kan også købe flere Misioo lænestole og sætte dem sammen til en sofa. Læs med, find og bestil dit barns nye, sjove lænestol fra Misioo i dag!

Viser alle 2 resultater

  • Misioo lænestol med armlæn til venstre i grå
    699,00 DKK
  • Misioo lænestol med armlæn til højre i grå
    699,00 DKK

Misioo er nok mest kendt for deres fantastisk populære boldbassiner. De har været voldsomt populære lige siden fremkomsten for efterhånden 5-6 år siden – og er stadig fast inventar på mange børneværelser. Særligt hos de mindste, der får styrket både balance og motorik af dels at gå i boldbassinet og dels gribe om og kaste med boldene.

Misioo lænestole

Misioo har dog langt mere til børneværelset end boldbassiner. F.eks. en serie Misioo lænestole og sofaer, som dem du kan se her på siden. De er alle skabt i samme lækre design og kvalitet som boldbassinet.

Stolene fås enten som selvstændige lænestole med armlæn og det hele. Eller som to separate lænestole der kan samles til en sofa – eller bruges hver for sig. De har så enten et armlæn i venstre eller højre side. Og kan i øvrigt også købes hver for sig.

Ligesom til Misioo boldbassinet er stoffet på lænestolene vaskbart og utroligt solidt. Det betyder, at lænestolene holder sig pæne og flotte – også efter flere års brug på børneværelset hos de mindste. For lige som boldbassinet fra Misioo er lænestolene primært beregnet til de mindste børn.

Det stiller i sig selv nogle ekstra krav til både konstruktion, materialevalg og sikkerhed ved stolen. Og her får du de bedste valg på alle tre parametre.

Stolen er konstrueret, så den står solidt. Benene er lave, placeret helt ude i hjørnerne af stolen og betrukket med stof. Det betyder, at det er svært at vælte stolen. Og hvis det endelig sker, er der ikke nogen hårde overflader, som barnet kan slå sig på.

Skabt til at indgå i legen

Stolenes design, konstruktion og betræk betyder samtidig, at Misioo lænestolen ikke nødvendigvis bare skal bruges som lænestol.

Den kan sagtens bruges som alt muligt andet, hvis legen kræver det. F.eks. som en del af legehulen, en del af et skib bygget af børneværelsets møbler, eller som sæde i rumraketten. Der ligger du jo som bekendt ned, når raketten skal fyres af.

Det perfekte hyggehjørne

Køber du de to lænestole som kan sættes sammen til en sofa. Og måske en selvstændig lænestol med armlæn. Så får dit barn mulighed for at skabe sit eget lille hyggehjørne i børneværelset. Samt den perfekte setting for en gang far, mor og børn.

Du kan også få en anden type lænestol fra Misioo. Den har rund ryg og armlæn i begge sider – og et design, der bare tigger om, at du hopper op og slænger dig i stolen. Perfekt til at hygge med lidt fjernsynskiggeri, eller med en god billedbog.

Men pas på! Stolen er så behagelig, at det nemt kan ende med, at barnet snupper sig en lille lur. Perfekt efter en hård dag i vuggestuen eller børnehaven.

Masser af Misioo til børneværelset

Udover Misioos lænestole og boldbassiner kan du også få en flot og elegant Misioo rutsjebane til de mindste. Og nogle herlige Misioo madrasser til at lege eller slænge sig på. Eller skabe et hyggeligt lille hjørne i værelset med.

Så uanset hvilken form for inventar, du har brug for til børneværelset til de mindste, finder du et bud på det fra Misioo. Start f.eks. med en Misioo lænestol fra en af de webshops, vi samarbejder med her på Juniorhuset.dk.

Tel +45 28122806 - Sønderbro 4C ST TV, DK-9000 Aalborg