Viser alle 18 resultater

 • Asi Oli Babydukke - 30 cm. - Sommerdragt og Blå Cardigan

  Asi Oli Babydukke – 30 cm. – Sommerdragt og Blå Cardigan

  400 kr.

  KøbAsi Oli Babydukke – 30 cm. – Sommerdragt og Blå Cardiganonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

 • Tilbud Joha Sommerdragt i Økologisk Bomuld - Beige str. 60

  Joha Sommerdragt i Økologisk Bomuld – Beige str. 60

  102 kr.

  Køb Joha Sommerdragt i Økologisk Bomuld – Beige str. 60 og få et lækkert og blødt stykke tøj til din lille. Dragten er kortærmet og med korte ben og er fremstillet i 100% økologisk bomuld. Den er perfekt til daglig brug og natten før, og er en vaskevenlig dragt, der kan vaskes ved 40 grader. Se alt hvad vi har at tilbyde fra Joha, og få den perfekte sommerdragt til dit barn i dag.

 • Tilbud Kort sommerdragt Ofelia - clam flowers - 68

  Kort sommerdragt Ofelia – clam flowers – 68

  150 kr.

  Kort sommerdragt Ofelia – clam flowers – 68 er lavet i et lækkert, økologisk bomuldsmateriale og har en elegant pasform. Den har justerbare stropper med knaplukning, elastik i talje og et bærestykke med læg og volumen i underdelen. Den er vævet i et flot, professionelt Wheatsignaturprint med trykknapper i bunden. En sommerdragt, der vil gøre ethvert look komplet!

 • Tilbud Sommerdragt med flæs - ROSA - 110

  Sommerdragt med flæs – ROSA – 110

  125 kr.
 • Tilbud Stripe rib sommerdragt - Indigo - 62

  Stripe rib sommerdragt – Indigo – 62

  115 kr.

  En æstetisk tiltalende sommerdragt fra Stripe rib. Den har en stilfuld, blød stofkonstruktion med korte ærmer og korte ben. Fremstillet med søde striber og masser af stræk for optimal bevægelsesfrihed. Dragten åbnes med tryklåse i bunden og ved halsåbningen. Der er en kile mellem benene som gør at der er plads til bleen. Kilen gør det muligt for tryklåsene at åbne. Dette design fås i lækker Indigo farve og i størrelse 62. En sommerdragt der er uundværlig på varme sommerdage.

 • Tilbud Filipendula sommerdragt - Rose moon - 98

  Filipendula sommerdragt – Rose moon – 98

  125 kr.

  ) Nyd dejlige sommerdage i Filipendula sommerdragten Rose moon. Den smukkeste gennemgående blomsterprint og tryklåslukning i bunden gør denne dragt til det perfekte valg til sommersæsonen. Den har også en sød pyntesløjfe på fronten, samt et indsat kile i bunden, som giver ekstra bevægelsesfrihed og bedre pasform, så der er plads til en ble. Certificeret GOTS Organic, så du kan være sikker på, at din sommerdragt er produceret under de bedste og mest professionelle forhold.

 • Tilbud Pointel sommerdragt - Rose moon - 62

  Pointel sommerdragt – Rose moon – 62

  115 kr.

  En skøn sommerdragt fra Pointel med de fineste pufærmer og en smuk flæsekrave. Dragten er lavet af et smukt hulmønster-stof, der gør den ekstra feminin. Dragten har et praktisk tryklåslukning i bunden og ved halsåbningen for en god pasform. Indsat kile i bunden giver ekstra bevægelsesfrihed og komfort. Dette er en lækker og stilfuld sommerdragt i Rose Moon-farve med størrelse 62.

 • Tilbud Fiona poplin sommerdragt - Buttercream - 80

  Fiona poplin sommerdragt – Buttercream – 80

  125 kr.

  Sommerdragt Fiona er en smuk og feminin sommerdragt uden ærmer og med korte ben. Dragten er fremstillet i et delikat blomsterprint og med søde og feminine flæser på stropperne. Kvaliteten er lækker blød og luftig bomulds poplin som er let og luftig at have på og perfekt til det rigtig varme vejr. Dragten kommer i farven Buttercream og fås i størrelse 80.

 • Tilbud Fallon Sommerdragt - Wildflowers - Str. 62

  Molo – Fallon Sommerdragt – Wildflowers – Str. 62

  175 kr.

  Wildflowers Fallon sommerdragt fra Molo. Denne smukke sommerdragt er lavet af det danske mrke, Molo, og har et flot overall tryk af de vildeste blomster. Dragten er kort, med helt korte rmer, og den har flser ved begge sider. Den har en almindelig pasform og er komfortabel at have p. Strrelse 62 passer perfekt til sm og mellemstore brn. Vlg Wildflowers Fallon sommerdragt fra Molo og sikre dig et sjovt og trendy look til din drage.

 • Tilbud Joha Sommerdragt i Økologisk Bomuld - Støvet Rosa str. 60

  Joha Sommerdragt i Økologisk Bomuld – Støvet Rosa str. 60

  102 kr.

  Lækker blød Joha sommerdragt i støvet rosa. Dragten har korte ærme og ben, og er lavet i 100% økologisk bomuld. Den er perfekt til dagtimerne på de varmedage, og kan også bruges som natdragt. Vask ved 40 grader for at bevare farven. Se alle vores Joha produkter!

 • Tilbud Joha Sommerdragt i Økologisk Bomuld - Støvet blå str. 60

  Joha Sommerdragt i Økologisk Bomuld – Støvet blå str. 60

  68 kr.

  Opdag Joha’s lækre sommerdragt i støvet blå str. 60 og nyd den komfortable pasform. Dragten er lavet af økologisk bomuld, der er meget blød og åndbar. Den har korte ærme og ben, der gør den perfekt til dagtimerne på de varme dage. Den kan også bruges som natdragt. Dragten skal vaskes ved 40 grader. Udforsk hele vores store udvalg af Joha-produkter og find den perfekte sommerdragt til dig.

 • Memories by Así Dukketoej - 43-46 cm. - Kortaermet Sommerdragt (Raahvid)

  Memories by Así Dukketøj – 43-46 cm. – Kortærmet Sommerdragt – Råhvid

  170 kr.

  KøbMemories by Así Dukketøj – 43-46 cm. – Kortærmet Sommerdragt – Råhvidonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

 • Memories by Así Dukketoej - 43-46 cm. - Kortaermet Sommerdragt (Vinroed)

  Memories by Así Dukketøj – 43-46 cm. – Kortærmet Sommerdragt – Vinrød

  170 kr.

  KøbMemories by Así Dukketøj – 43-46 cm. – Kortærmet Sommerdragt – Vinrødonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

 • Memories by Así Dukketoej - 43-46 cm. - Sommerdragt (Mint)

  Memories by Así Dukketøj – 43-46 cm. – Sommerdragt – Mint

  170 kr.

  KøbMemories by Así Dukketøj – 43-46 cm. – Sommerdragt – Mintonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

 • Memories by Así Dukketoej - 43-46 cm. - Sommerdragt (Rosa)

  Memories by Así Dukketøj – 43-46 cm. – Sommerdragt – Rosa

  169 kr.

  KøbMemories by Así Dukketøj – 43-46 cm. – Sommerdragt – Rosaonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

 • Tilbud Sommerdragt Romper Woven - Faded Denim - Str. 56

  Fixoni – Sommerdragt Romper Woven – Faded Denim – Str. 56

  173 kr.

  Faded denim Romper Woven sommerdragt fra Fixoni En super lkker sommerdragt i lysebl med fine hvide striber fra danske Fixoni. Fixoni sommerdragten er en kort model med helt korte rmer og en almindelig pasform. Den har tre knapper p fronten s den er nemmer

 • Tilbud Fallon Sommerdragt - Wannabe Leopard

  Molo – Fallon Sommerdragt – Wannabe Leopard – Str. 62

  105 kr.

  Oplev den smukke Fallon Wannabe Leopard Sommerdragt fra Molo. Denne sommerdragt har et sjovt overall print af de sdeste katte og den er kortmodel med helt korte ærmer, og en almindelig pasform. Den har flæser ved brystet og forneden og er lavet i en let kvalitet, der gør den åndbar og komfortabel at have på. Denne sommerdragt er den perfekte måde at holde børnene kølige og stilfulde i varme sommerdage. Oplev denne Fallon Wannabe Leopard Sommerdragt i Str. 62.

 • Tilbud Sommerdragt Romper Woven - Bellini - Str. 86

  Fixoni – Sommerdragt Romper Woven – Bellini – Str. 86

  110 kr.

  Kb Fixoni Sommerdragt Romper Woven – Bellini – Str. 86 og kld jer selv eller jeres barn godt p til sommer. Denne sknne sommerdragt fra Fixoni er lavet i en kort model med helt korte rmer og en almindelig pasform. Den har flser ved begge skuldre, almindelig rund halsudskring og trykknap. Denne stribede sommerdragt fra Fixoni er perfekt til det sknne vejr. Kb den i dag og f et flot og behageligt sommerlook!