fbpx

Minions sengetøj

Er dit barn først blevet bidt af de vildt populære Minions, skal de helst følge ham eller hende hele døgnet – også når de sover. Derfor har vi samlet en række sengesæt med de populære figurer, der alle kan købes på nettet.

Måske har der allerede sneget sig en Minions bamse ind i dit barns liv. Det er næsten uundgåeligt. Følger bamsen ham eller hende døgnet rundt, er det da oplagt, at både bamse og barn skal have selskab af flere Minions, når det bliver tid til at tage til drømmeland. Det klares nemt med et af de flotte sengesæt, du finder her på siden.

Her finder du Minions i alle afskygninger – men nok især de tre hovedpersoner fra Minions-filmen: Stuart, Kevin og Bob.

Alle Minions sengesæt fås i en størrelse, der passer til en enkeltmandsdyne, lige som enkelte af sættene kan fås i babydyne-størrelse. Hovedpudebetrækket er selvfølgelig dimensioneret, så det passer til dynestørrelsen.

Minions sengetøj er nemme at vaske

Sengesættene er i 100 % bomuld og kan maskinvaskes. De behandles generelt på samme måde, som du ville vaske og tørre dit almindelige sengetøj. Så det kan bare gå med i den almindelige kulørtvask og hænges til tørre eller tørretumbles bagefter. Tjek dog for en sikkerheds skyld vaskeanvisningerne for korrekt valg af vasketemperatur og hvorvidt sengetøjet kan tørres i tørretumbler.

Men forvent ikke, at Minions sengetøjet kan få lov at ligge for længe i snavstøjskurven, for det bliver hurtigt en skattet del af hele oplevelsen omkring sengetid.

Minions – historien bag en success

Selv om Minions skulle have været her på jorden i længere tid end os, mødte menneskeheden dem først i filmene Grusomme mig og den uundgåelige to’er Grusomme mig 2. De er skrupskøre, giver hvad som helst for en banan og taler en blanding mellem ren volapyk og totalt sludder og skaber nemt ravage og kaos, uanset hvor de kommer frem.

De har det bedst, når de følger en ond skurk, der altid kan bruge masser af kaos som dække for sine fordækte gerninger. Men da de i forvirringen oftest ender med at tage livet af skurken, så er de altid i evig søgen efter en ny skurk, de kan følge. Det er der faktisk også kommet en hel Minions-film ud af, der følger tre af de kære, små banangule væsner fra tidernes morgen og frem til der, hvor den første Grusomme mig-film starter.

Så hvis dit barn pludselig opfører sig underligt eller taler i tunger, kan det være, at det er på tide at få skiftet sengetøj. I hvert fald er Minions meget smittende og man skal være en rigtig gennemgnaven og uomgængelig person, hvis man ikke begynder at smile, så snart man ser en af de små Minions.