Viser alle 4 resultater

 • NAME IT Minions Tee Olafur Trooper

  NAME IT Minions Tee Olafur Trooper

  129 kr.

  Sej t-shirt fra Name It med print af Minions. Korte ærmer og rund hals. 95% økologisk bomuld, 5% elastan. Vaskes ved 40 grader.

 • Minions, Stuart på Ekspedition

  Minions, Stuart på Ekspedition

  278 kr.

  Stuart fra Minions er klar til en spændende ekspedition. Med sine 18 cm højde, 14 cm bredde og 27 cm længde er han det perfekte legetøj til små børn. Stuart er lavet af stof, med en vægt på 0.3 kg, og leveres i en Small Foot folie. Denne dejlige minion er beregnet til børn fra 1 måned. Stuarts eventyr kan lade børnene lege i timevis! Bestil nu og giv barnet en sjov og lærerig oplevelse.

 • Puslespil Minions 2 3×49 Brikker

  Puslespil Minions 2 3×49 Brikker – Legekammeraten.dk

  70 kr.

  Puslespil Minions 2 3×49 brikker Fantastisk puslespil med de søde minions. Der 3 forskellige puslespil, de er hver på 49 brikker. Alder 5 år+

 • Puslespil The Minions In Action 2x24 Brikker

  Puslespil The Minions In Action 2×24 Brikker – Legekammeraten.dk

  90 kr.

  Mød de sjove Minions i dette dejlige puslespil fra Legekammeraten.dk. Puslespillet består af 2×24 brikker og fremstilles i høj kvalitet, så det kan vare længe. Medfølgende posters hjælper barnet til at se hvordan det skal se ud, når puslespillet er samlet. Dette puslespil er egnet for børn fra 4 år og opefter. Giv dit barn en sjov og fængslende legesession med The Minions In Action 2×24 Brikker puslespil.

Vil du vide mere omkring Minions Legetøj?

Som du kan se, så er udvalget stort og mange af tingene afspejler den samme opfindsomhed, som de kære, små Minions lægger for dagen i de tre film.

De tre Minions er hovedpersonerne i den særlige spin-off film ”Minions”, der fortæller forhistorien om de små Minions og deres jagt på at finde den ultimative onde herre gennem tiden – og resten af Minions-besætningen kender vi fra de to Grusomme Mig-film, der banede vejen for Minions store, verdensomspændende succes.

Vi har samlet alt med Minions

Ud over de mange forskellige Minions bamser har vi samlet alt fra Minions-universet her i vores Minions-sektion på Juniorhuset.dk.

Således har vi samlet en stor mængde Minions legetøj, der tæller alt lige fra hjemmesko og høretelefoner til forskellige dukker og børnespil.

Vi har også en stor samling af Minions kostumer, der er perfekte til fastelavn, Halloween, den næste børnefødselsdag eller kostumefesten i børnehaven. Kostumerne fås i flere størrelser, så der er også et, der passer til dit barn.

Endelig har vi også samlet en række sengesæt med de populære Minions, så din søn eller datters Minions bamse kan komme i godt selskab, når det bliver sengetid.

Så uanset hvad dit barn ønsker sig for Minions, så finder du det største udvalg her hos os. Så der er altid en god gaveide at komme efter.

Minions legetøj

Minions er herlige – og alsidige er de også. Det samme kan man også sige om det store udvalg af Minions legetøj, vi har samlet her på siden. Her er virkelig alt mellem himmel og jord lige fra hjemmesko til paraplyer – eller et helt tombola-sæt for den sags skyld.

Den største opfindsomhed finder du næppe særlig overraskende inden for kategorien Minions legetøj. Her kan du få alt lige fra de føromtalte walkie-talkies over en radiostyret, oppustelig Minion og til en bowling-sæt med Minions som kegler – og lidt keglede er de jo, de skøre Minions.

Skal du flotte dig til børnefødselsdagen, kan du også købe et helt tombolasæt med masser af Minions ting som gaver, samt lykkehjul, spilleplader og det hele.

De små, gule Minions, der er kendt fra filmene Grusomme Mig 1 og 2, samt filmen der slet og ret bare hedder Minions, har gået deres sejergang verdens over. De har sneget sig ind alle vegne lige fra Facebook chatten og til dine børns tøjskab. Uanset hvor de dukker op, spreder de fest og glæde og intet er længere helt det samme, når først du har overgivet dig til dem. Så selvfølgelig skal de da også have lov til at invadere børneværelset i form af legetøj – og har måske allerede gjort det!

Her på siden har vi samlet Danmarks største udvalg af alt det Minions legetøj, der findes på markedet herhjemme – og det er ikke så lidt. For lige så alsidige Minions er udstyret i de tre film, lige så alsidigt kan dit barn også udstyres med alt lige fra hjemmesko til møbler med Minions.

Tjek det store udvalg af Minions legetøj ud herunder og læs mere om Minions og Minions legetøj nederst på siden.

Vær kreativ med Minions

Børn og Minions har en stor kreativ åre. Den kan børnene til fulde få til at flyde med Minions legetøj som f.eks. maledukker, tegnetavle, tegneblok og et komplet tegnesæt med blyanter og lineal – lige til at komme i penalhuset og tage med i skole.

Det er også muligt at købe et særligt aktivitetssæt med opskrifter, stof og andre materialer til filttasker, nøgleringe og tøfler. Filttaskerne kan endda købes i flere forskellige designs. Skulle det knibe med bordpladsen til alle aktiviteterne, kan du købe forskellige borde med Minions på – bl.a. et med indbygget tavle.

Med Minions i vandet

Uanset om du bare skal i bad derhjemme, en tur i svømmehallen eller til stranden, så kan du få både badering, svømmevinger og en praktisk strandtrolley til turen. Skulle der blive brug for det, kan du også tage en Minion i fuld pirat-mundering med – og overraske kammeraterne.

Kan du ikke komme til stranden, må stranden komme til dig i form af et Minions børnebassin med tilhørende luftmadras. Perfekt til en varm sommerdag i haven.

Spil og puslespil med Minions

På en regnvejrsdag eller når vinterens kulde sætter en dæmper på udendørsaktiviteterne, er det rart at samles om et spil inde i varmen. Vi har fundet et stor udvalg af forskellige spil, kortspil og puslespil med Minions. Nogle af dem er gammelkendte spil med Minions som figurer og andre spil og puslespillene tager udgangspunkt i scener fra de tre Minions film.

Så uanset hvornår på året det er, har vi Minions legetøj, der passer til!

Minions mini-playset

Vil du skyde dine egne Minions film, er det også muligt at købe nogle såkaldte mini-playset. Det er forskellige miniature-scener fra Minions-filmen med tilhørende miniatureudgaver af Kevin, Stuart og Bob. Så kan du selv optage nye scener eller lave om på historien, hvis du ikke er helt tilfreds med den udvikling, tingene tog i filmen.

Minions bamse lige til at kramme

Her på siden har vi samlet et udvalg af de mest populære Minions bamser. Så uanset om du er til enøjede og altid sultne Stuart med et godt øje til gule brandhaner – og livet generelt – eller mere er til frygtsomme og altid forskrækkede Bob, den rådsnare Kevin eller en af de andre Minions, så fås de som bamser i alle mulige størrelser og udførelser.

Minions fås f.eks. som den perfekte krammebamse. Det er det ideelle valg til de kære små, uanset om de skal have en bamse at sove med, en bamse til køreturen eller en bamse, der kan følge dem og trøste dem gennem dagens mange udfordringer og strabadser.

Med en Minions bamse er de altid i godt selskab og den lille banangule fyr kan ikke undgå at sprede glæde og smil, uanset hvor du kommer frem – og bare rolig, selv om dit barn har selskab af en Minion hele dagen, betyder det ikke at der er ondt skabt i dem. Minions er jo ellers kendt for kun at følge onde herskere – men lige her gør de en undtagelse.

Krammebamserne fås i størrelser fra 12 cm og helt op i børnehøjde. De er velegnede til børn fra 4 årsalderen og opefter og kan rengøres med en fugtig klud.

Minions tøj

Minions er populære og selvfølgelig har de også invaderet børnetøjet. Så er Minions det eneste rigtige, kan du ekvipere dit barn stort set fra inderst til yderst med Minions. Ja, det er endda muligt at få klip-klappere med Minions på.

Her på siden har vi samlet alt det forskellige Minions tøj, du kan drømme om – og nok også en del, du ikke lige have set komme. F.eks. de før omtalte klip-klappere. Eller hvad med et par hjemmesko?

Ja, der er stort set alt, hvad hjertet kan begære, hvis først de små Minions har fået fodfæste på børneværelset. Alt kan blive Minions-fiseret.

Minions hjemmesko

Minions T-shirt

En Minions T-shirt er oplagt til en sand Minions-fan. Du kan få t-shirts med både de tre hovedpersoner fra Minions-filmen og nogle af alle de andre skøre, små Minions, der optræder i de tre Minions-film.

Så næsten uanset hvilken Minion, der er favoritten, så kan der fås en t-shirt med vedkommende på fronten.

Alle t-shirts kan naturligvis maskinvaskes og fås i størrelser fra 3 år og op til omkring 10 årsalderen. Flere af trøjerne fås i flere forskellige farver, ligesom der kan fås sweatshirts og hættetrøjer, der passer i design og farver til t-shirtene.

Minions shorts

Ingen sommer uden Minions på shortsene og da slet ikke, hvis alt hvad man ellers har, er dekoreret med en af de søde Minions.

Minions shorts fås i farver og designs der passer til t-shirts og andet Minions tøj. Det er tilmed muligt, at få en pyjamas med Minions shorts. Den er dejlig at sove med om sommeren, når det også er varmt uden for dynen.

Minions babytøj

Her finder du et stort udvalg fra Juniorhuset.dk af Minions babytøj til små børn – både drenge og piger. Din baby har brug for behageligt tøj om sommeren og varmt tøj om vinteren.

Minions er små af natur – så det er da indlysende, at din baby vil tage sig godt ud i Minions babytøj med Minions-motiver på.

Ligesom kostumer og andet Minions tøj kan babytøjet maskinvaskes, hvis din lille Minion skulle komme ud for et uheld eller kommer ud i noget snavs.

Derfor har vi sat os for at hjælpe dig med at finde det største udvalg af Minions babytøj og sende dig direkte hen til butikken, som netop sælger det stykke babytøj, som du efterspørger.

På Juniorhuset.dk finder du altid et kæmpe udvalg af babytøj til alle sæsoner, året rundt og til billige penge.

Det er altid dyrt at have og få børn, men dette vil Juniorhuset.dk lave om på. Babytøj er ofte det sted, hvor man nemmest kan spare en masse penge. Specielt hvis du handler igennem Juniorhuset.dk, hvor vi har det største udvalg af Minions babytøj til både små drenge og piger.

Tag et godt kig i vores kæmpe udvalg af Minions babytøj, hvor vi tilbyder strømper, shorts, bukser og meget mere. Hvis du står og mangler noget bestemt Minions babytøj, så kontakt os endelig og vi vil forsøge at finde en butik, som sælger netop det du efterspørger.

Minions udklædning – Minion kostume

Alle børn elsker Minions, så er der noget større end selv at blive til en Minion! Det er muligt med de skønne Minions kostumer, vi har samlet her på siden.

Det kan også være, at det ikke er nok med tøj eller ting med Minions på. Så er et Minions kostume måske løsningen. Når først man er kravlet ind i en Minions, åbner der sig nemlig helt nye muligheder for, hvad man kan – og hvad man kan slippe afsted med.

For ingen kan stå for en Minion – heller ikke mor og far eller ens bedsteforældre. Charme kan gøre meget, når man er barn og inden i en Minion bliver den faktor mangedoblet.

Kostumerne kan maskinvaskes og fås i tre forskellige størrelser, der passer børn fra cirka 3 til 10 år.

Minions-filmene Grusomme Mig 1 og 2, samt filmen Minions, der handler om Minions historie før de møder Gru, har for alvor sat de skønne og ret så herlige Minions på landkortet. De små bananlignende og bananelskede væsner er svære at stå for, uanset om du et 3, 33 eller 99.

Det er et sikkert hit, uanset om det er til børnefødselsdagen, fastelavn eller halloween.

Tjek selv udvalget herunder og læs mere om Minions kostumer længere nede på siden.

Minions kostume til fødselsdagsfesten

Hvad med at gøre den næste børnefødselsdag derhjemme til en Minions-temafest. Pynt op i gule nuancer og klæd fødselaren ud som Minion. Så er scenen sat til meget sjov og ballade.

Er far eller mor friske, kan de klæde sig ud som Gru og Scarlet Overkill, selv om det nok vil give problemer med kronologien for rigtige kendere af Minions-universet – men hvem tænker på det, når der er masser af varm kakao og lagkage på bordet.

Eventuelt kan familiemedlemmerne indstudere forskellige practical jokes eller andre løjer i bedste Minions-stil, som I kan udsætte de intetanende fødselsdagsgæster for.

Minions kostume til fastelavn og halloween

Minions kostumet kan også sagtens luftes til både fastelavn og halloween. Igen er det bedst, hvis I enten er flere Minions eller mor og far stiller op som Scarlet Overkill og Gru. Især til halloween kan det være betryggende for forældrene, da de så har en rigtig god undskyldning for at følge de små poder rundt i nabolaget på Trick-or-treating tur.

Minions kostumer fås i en størrelse, der passer dit barn

Alle Minions kostumer fås i tre forskellige størrelser. Så der er også et, der passer til din lille Minion. De tre størrelser går fra henholdsvis 3-4 år (117 cm), 5-7 år (132 cm) og 8-10 år (147 cm).

Kostume-pakkerne indeholder alle de nødvendige rekvisitter. Der er nok at vælge imellem, f.eks. et par smarte walkie-talkies, så det er nemt at holde styr på tropperne til halloween.

Alle Minions kostumer kan vaskes i vaskemaskinen. Så de er nemme at holde rene, når dragterne har været i brug – også selv om den lille Minion har været ude i noget værre snavs.

Minions sengetøj

Er dit barn først blevet bidt af de vildt populære Minions, skal de helst følge ham eller hende hele døgnet – også når de sover. Derfor har vi samlet en række sengesæt med de populære figurer, der alle kan købes på nettet.

Måske har der allerede sneget sig en Minions bamse ind i dit barns liv. Det er næsten uundgåeligt. Følger bamsen ham eller hende døgnet rundt, er det da oplagt, at både bamse og barn skal have selskab af flere Minions, når det bliver tid til at tage til drømmeland. Det klares nemt med et af de flotte sengesæt, du finder her på siden.

Her finder du Minions i alle afskygninger – men nok især de tre hovedpersoner fra Minions-filmen: Stuart, Kevin og Bob.

Alle Minions sengesæt fås i en størrelse, der passer til en enkeltmandsdyne, lige som enkelte af sættene kan fås i babydyne-størrelse. Hovedpudebetrækket er selvfølgelig dimensioneret, så det passer til dynestørrelsen.

Minions sengetøj er nemme at vaske

Sengesættene er i 100 % bomuld og kan maskinvaskes. De behandles generelt på samme måde, som du ville vaske og tørre dit almindelige sengetøj. Så det kan bare gå med i den almindelige kulørtvask og hænges til tørre eller tørretumbles bagefter. Tjek dog for en sikkerheds skyld vaskeanvisningerne for korrekt valg af vasketemperatur og hvorvidt sengetøjet kan tørres i tørretumbler.

Men forvent ikke, at Minions sengetøjet kan få lov at ligge for længe i snavstøjskurven, for det bliver hurtigt en skattet del af hele oplevelsen omkring sengetid.

Minions – historien bag en success

Selv om Minions skulle have været her på jorden i længere tid end os, mødte menneskeheden dem først i filmene Grusomme mig og den uundgåelige to’er Grusomme mig 2. De er skrupskøre, giver hvad som helst for en banan og taler en blanding mellem ren volapyk og totalt sludder og skaber nemt ravage og kaos, uanset hvor de kommer frem.

De har det bedst, når de følger en ond skurk, der altid kan bruge masser af kaos som dække for sine fordækte gerninger. Men da de i forvirringen oftest ender med at tage livet af skurken, så er de altid i evig søgen efter en ny skurk, de kan følge. Det er der faktisk også kommet en hel Minions-film ud af, der følger tre af de kære, små banangule væsner fra tidernes morgen og frem til der, hvor den første Grusomme mig-film starter.

Så hvis dit barn pludselig opfører sig underligt eller taler i tunger, kan det være, at det er på tide at få skiftet sengetøj. I hvert fald er Minions meget smittende og man skal være en rigtig gennemgnaven og uomgængelig person, hvis man ikke begynder at smile, så snart man ser en af de små Minions.

Minions julekalender

Minions for ever!

Som du kan se, er der masser af muligheder for at finde den Minions ting, der vil give størst glæde – uanset om det er en gave eller til dig selv. For selv om du skulle være voksen, så er de små, søde, gule Minions ikke til at stå for – og du behøver ikke være en ond skurk, for at eje en!