fbpx

Minions bamse

Der er ikke noget mere elskeligt end Minions og selvfølgelig kan de glade, skøre og vidunderligt bizarre figurer fra Grusomme Mig-filmene og den nye Minions-film naturligvis også fås som bamser. De vil gælde ethvert barn og en enhver barnlig sjæl – uanset om de kender filmene og dermed historien bag Minions eller ej.

Her på siden har vi samlet et udvalg af de mest populære Minions bamser. Så uanset om du er til enøjede og altid sultne Stuart med et godt øje til gule brandhaner – og livet generelt – eller mere er til frygtsomme og altid forskrækkede Bob, den rådsnare Kevin eller en af de andre Minions, så fås de som bamser i alle mulige størrelser og udførelser.

De tre Minions er hovedpersonerne i den særlige spin-off film ”Minions”, der fortæller forhistorien om de små Minions og deres jagt på at finde den ultimative onde herre gennem tiden – og resten af Minions-besætningen kender vi fra de to Grusomme Mig-film, der banede vejen for Minions store, verdensomspændende succes.

Minions bamse lige til at kramme

Minions fås f.eks. som den perfekte krammebamse. Det er det ideelle valg til de kære små, uanset om de skal have en bamse at sove med, en bamse til køreturen eller en bamse, der kan følge dem og trøste dem gennem dagens mange udfordringer og strabadser.

Med en Minions bamse er de altid i godt selskab og den lille banangule fyr kan ikke undgå at sprede glæde og smil, uanset hvor du kommer frem – og bare rolig, selv om dit barn har selskab af en Minion hele dagen, betyder det ikke at der er ondt skabt i dem. Minions er jo ellers kendt for kun at følge onde herskere – men lige her gør de en undtagelse.

Krammebamserne fås i størrelser fra 12 cm og helt op i børnehøjde. De er velegnede til børn fra 4 årsalderen og opefter og kan rengøres med en fugtig klud.

Vi har samlet alt med Minions

Ud over de mange forskellige Minions bamser har vi samlet alt fra Minions-universet her i vores Minions-sektion på Juniorhuset.dk.

Således har vi samlet en stor mængde Minions legetøj, der tæller alt lige fra hjemmesko og høretelefoner til forskellige dukker og børnespil.

Vi har også en stor samling af Minions kostumer, der er perfekte til fastelavn, Halloween, den næste børnefødselsdag eller kostumefesten i børnehaven. Kostumerne fås i flere størrelser, så der er også et, der passer til dit barn.

Endelig har vi også samlet en række sengesæt med de populære Minions, så din søn eller datters Minions bamse kan komme i godt selskab, når det bliver sengetid.

Så uanset hvad dit barn ønsker sig for Minions, så finder du det største udvalg her hos os. Så der er altid en god gaveide at komme efter.