fbpx

Kidkii

Kidkii er et dansk firma, der producerer møbler og legetøj til børneværelset i topkvalitet. De har fokus på at skabe smukke produkter uden brug af skadelige kemikalier og andre stoffer. Alle deres produkter er lavet i et flot design, der samtidigt vil styrke dit barns motorik og udvikling. Find lækre Kidkii-produkter til børneværelset her!

Kidkii Bolde, Kidkii Incl, Kidkii Rundt, Kidkii Stk, Kidkii Grå,

Kidkii blev startet i 2017 med det formål at skabe møbler og legetøj til børneværelset med fokus på barnets udvikling og behov. De sætter en ære i at bruge økologiske og naturlige materialer uden kemikalier, så du trygt kan have produktet på børneværelset. De har også fokus på det praktiske som f.eks. vaskbarhed, så produkterne er nemme at bruge og rengøre i hverdagen.

De har en lang række forskellige produkter at vælge imellem. De er særligt kendte for deres boldbassiner, men du kan også få Kidkii play mats, Kidkii børnepuder og meget, meget mere.

Høj kvalitet og organiske materialer

Når det kommer til børneprodukter, er det afgørende at bruge de rigtige materialer. Du kan nemlig ikke altid styre små børn. De vil helt sikkert komme til at gumle lidt i deres nye boldbassin. Af den grund er det enormt vigtigt, at det er lavet af gode materialer.

Således er Kidkii’s produkter:

  • Produceret af miljørigtige materialer, der kan genanvendes
  • Nemme at vaske og rengøre for pletter i en travl hverdag
  • Lavet af plantebaseret skum helt uden skadelige kemikalier
  • Naturligt flammesikre, så du trygt kan give dem til dit barn

Hos Kidkii vælger de alle deres materialer med den største omhu. Uanset hvilket Kidkii interiør-produkt du vælger, kan du altså trygt lade dit barn kravle rundt og lege med det.

Udover at fokusere på barnets trivsel, har de desuden fokus på at vælge miljørigtige, plantebaserede materialer. Materialerne er altså både gode for dit barn og mindsker både produktets miljøbelastning og CO2-aftryk.

Stilrent, dansk design i topkvalitet

Dansk design er kendt for dets minimalistiske og stilrene udtryk, og dette ses også hos Kidkii. Deres fokus er på at vælge de bedste materialer og skabe et design, der kan passe ind i ethvert hjem.

De bruger enkle farver og mønstre, som tager sig godt ud. På den måde behøver du ikke pakke alt legetøjet væk i stuen, hvis I får gæster. Det kan nemlig passe fint ind med resten af jeres møblement. I kan derfpr snildt have nogle Kidkii dukker eller Kidkii legemåtter liggende i stuen – selv når I har gæster. De fås i flere udformninger og farver, der alle er flot designede i behagelige og bløde materialer.

Styrk dit barns motorik med et boldbassin

Mærket er allermest kendt for deres lækre Kidkii boldbassiner. Boldbassiner er blevet enormt populære i de seneste år pga. deres mange fordele. De stimulerer f.eks. barnets sanser med de forskellige materialer -den bløde rand, de mange bolde og selve den enkelte bold.

Kidkii bolde er desuden gode for barnets motorik. Barnet lærer at samle ting op, holde om dem og kaste med dem. Ved at bevæge sig rundt i bassinet bliver barnet også bedre til at holde balancen.

Du kan desuden tilkøbe en Kidkii rutsjebane til boldbassinet- Det skaber endnu mere sjov leg for dit barn. Og vil også forbedre barnets balanceevne, ligesom kravleturen op ad den lille stige vil forbedre grovmotorikken.

Få det ultimative Kidkii legesæt

Kunne du godt tænke dig den ultimative lege- og læringsoplevelse til dit barn? Så bør du overveje et af Kidkiis legesæt eller legesystemer. Her får du flere forskellige produkter, der tilsammen kan give dit barn flere timers sjov og læring.

Sættene kan f.eks. indeholde et boldbassin, nogle store bolde og en legemåtte. Du kan også få et helt legesystem med boldbassin og store puder, som dit barn kan udforske. Det er et godt valg til dig, der gerne vil indrette børneværelset nemt, stilrent og hurtigt.

Giv dit barn sjove dage og gode nætter

Søvn er enormt vigtigt uanset din alder. Men den er ekstra vigtig for børn. Dårlig søvn kan nemlig skade dit barns udvikling og indlæringsevne. Overvej derfor også nogle af Kidkiis produkter til barnesengen som f.eks. en Kidkii juniorpude.

Kidkii’s puder findes i flere forskellige former, samt til forskellige aldre. Puden skal nemlig passe til barnets alder for at give den optimale søvn. De er ergonomisk udformet af naturlige materialer. Derudover er de både antibakterielle, åndbare og nemme at vaske.

Skal dit barn have den bedst mulige nattesøvn hver nat? Så overvej en børnepude fra Kidkii.

Bestil udstyr i topkvalitet fra Kidkii i dag!

Hos Juniorhuset er vi vilde med Kidkii, deres produkter og deres mission om bæredygtigt legetøj i dansk design.

Vil du have et boldbassin eller andet lækkert legetøj af højeste kvalitet fra Kidkii? Så klik ind på de forskellige Kidkii-tilbud i oversigten herover, og bestil fra de webshops på nettet, som vi samarbejder med.