Viser alle 7 resultater

 • Kidkii Boldbassin 90x40, grå 200 Bolde

  Kidkii Boldbassin 90×40, grå 200 Bolde

  800 kr.

  Kidkii Boldbassin 90×40, grå 200 Bolde giver et sikkert og behageligt bassin til leg. Det er lavet af et dejligt skummateriale og betrukket med bomuld/polyester. Det måler 90×40 cm og kommer med 200 LDPE bolde. Det er muligt at tilkøbe ekstra løse bolde, vælg mellem flere farver. Betrækket kan vaskes ved 30*, må dog ikke tørretumbles. Kidkii Boldbassin 90×40, grå 200 Bolde er det perfekte valg, når du vil give dine børn et sikkert og behageligt bassin.

 • Kidkii 50 Bolde, Pearl

  Kidkii 50 Bolde, Hvid

  130 kr.

  Ekstra løse bolde til boldbassin. Mål: 7 cm Materiale: LDPE plast

 • Kidkii 50 Bolde, Sølv

  Kidkii 50 Bolde, Sølv

  130 kr.

  Ekstra løse bolde til boldbassin. Mål: 7 cm Materiale: LDPE plast

 • Kidkii 50 Bolde, Guld

  Kidkii 50 Bolde, Guld

  130 kr.

  Ekstra løse bolde til boldbassin. Mål: 7 cm Materiale: LDPE plast

 • Kidkii 50 Bolde, Baby Pink

  Kidkii 50 Bolde, Baby Pink

  130 kr.

  Ekstra løse bolde til boldbassin. Mål: 7 cm Materiale: LDPE plast

 • Kidkii 50 Bolde, Baby blå

  Kidkii 50 Bolde, Baby blå

  130 kr.

  Ekstra løse bolde til boldbassin. Mål: 7 cm Materiale: LDPE plast

 • Kidkii Boldbassin 90x30, grå 150 Bolde

  Kidkii Boldbassin 90×30, grå 150 Bolde

  600 kr.

  Kidkii Boldbassin 90×30, grå 150 bolde er perfekt til leg og morskab for børn i alle aldre. Det er lavet af et blødt skummateriale og er betrukket med bomuld/polyester-stof. Det måler 90×30 cm og leveres med 150 LDPE bolde. Det er muligt at tilkøbe ekstra løse bolde i flere farver, så der er nok at lege med. Betrækket kan vaskes ved 30°, men det må ikke tørretumbles. Kidkii Boldbassin er det perfekte valg for et sikkert og behageligt miljø for dit barn.

Vil du vide mere omkring Kidkii Boldbassin?

Kidkii er et dansk mærke, der er førende indenfor interiør til børneværelset i lækre, naturlige materialer og flot design. De er specielt kendte for deres flotte boldbassiner i plantebaseret skum.

Den bløde rand og de organiske materialer gør, at du trygt kan sætte selv helt små børn ned i det. Vælger du et boldbassin fra Kidkii, får du et børnemøbel, der både er flot designet og sikkert at anvende.

Styrk dit barns udvikling

Et boldbassin fra Kidkii er ikke kun flot at se på, nemt at bruge og sjovt for dit barn. Det har også en lang række fordele, der vil hjælpe dit barn i deres udvikling.

Når dit barn bevæger sig rundt i boldbassinet, får det en bedre balanceevne – specielt når det lærer at stå i det. At samle boldene op, holde dem og kaste dem vil desuden styrke barnets finmotorik og koordination. Derudover vil de forskellige materialer stimulere barnets sanser.

Boldbassiner kan desuden bruges både af barnet alene eller sammen med andre. At lege i boldbassinet med andre børn vil styrke dit barns sociale evner. Børnene bliver bedre til at samarbejde og deles, og det er en sjov aktivitet, de kan lave sammen.

Slidstærk og nemt at rengøre

En af fordelene ved en Kidkii boldpit er det slidstærke og vaskbare materiale. Betrækket kan nemlig tages af, og vaskes ved 30 grader i vaskemaskinen, hvilket er vigtigt i en travl hverdag. Du behøver altså ikke frygte snavs eller pletter, og kan nemt holde bassinet pænt og rent.

Betrækket og skummet er desuden lavet af slidstærke materialer, der kan holde til lang tids leg og sjov. Du skal dog være opmærksom på, at betrækket ikke tåler tørretumbler, da det vil krympe. Hæng det i stedet til tørre på tørrestativet.

Naturlige materialer i topkvalitet

I dag er meget legetøj stadig lavet af plastik og andre syntetiske materialer. Hos Kidkii lægger de dog stor vægt på at bruge naturlige materialer uden skadelige kemikalier. Dette er både til gavn for dit barns helbred og for miljøet.

Kidkiis boldbassiner er:

 • Af natulige, plantebaserede materialer, der kan nedbrydes
 • Produceret i åndbare materialer uden skadelige kemikalier
 • Lette at rengøre, hvis der sker uheld eller kommer pletter
 • Naturligt flammesikre, så du trygt kan give dem til dit barn

Fås i flere former, farver og størrelser

En af fordelene ved boldbassiner fra Kidkii er de mange forskellige muligheder, når det kommer til form, farve og størrelse.

De fås selvfølgelig i de klassiske former: Firkanten og cirklen. Leder du efter noget anderledes? Så fås de nemlig også i en hjerte-, blomster- og skyform. Dette vil tilføje lidt ekstra charme og karakter til børneværelser.

Deres bassiner fås desuden også i den såkaldte ”pizza-form”. Denne form er et godt valg, hvis I bor i en lejlighed. Den passer nemlig perfekt ind i et hjørne og fylder derfor mindre end mange af de andre former.

Kidkii bassinerne findes i flere størrelser. Fra en diameter på 90 cm til helt op til 125. De findes desuden i et væld af lækre farver. Overvej, hvor bassinet skal stå og vælg form, farve og størrelser derefter.

Vælg mellem flere forskellige bolde

Der medfølger altid 200 standard bolde med, når du køber en Kidkii boldpit. Det er dog også muligt at købe flere bolde i andre farver og størrelser. Der findes nemlig flere forskellige Kidkii bolde til boldbassinet. De fås både i standardstørrelsen med en diameter på 7 cm og i jumbo-størrelse med en diameter på 12 cm.

Få ekstra sjov med en Kidkii rutsjebane

Hvis du gerne vil tilføje ekstra sjov og læring til boldbassinet, bør du overveje en Kidkii rutsjebane til boldbassinet.

Rutsjebanen vil også medvirke til at øge dit barns balance, når de skal rutsje ned i boldene. Kravleturen op ad den lille stige vil desuden styrke grovmotorikken. Det er derfor en god tilføjelse til barmets boldbassin, og når rutsjebanen står i boldbassinet, fylder den ikke meget.

Bestil et lækkert boldbassin fra Kidkii i dag!

Skal dit barn have flere timers sjov med et nyt boldbassin i lækre materialer og et stilrent design?

Hos Juniorhuset er vi store fans af Kidkii’s boldbassiner. Af den grund har vi lavet en oversigt over deres bassiner i forskellige former og farver herover. På den måde kan du nemt finde et, der passer ind i dit hjem.

Vi formidler kontakten til de billigste og bedste af vores samarbejdspartnere, så du kan handle hurtigt, nemt og uden problemer. Kig udvalget igennem, og bestil fra de webshops, som vi samarbejder med!