fbpx

Minions tøj

Minions er populære og selvfølgelig har de også invaderet børnetøjet. Så er Minions det eneste rigtige, kan du ekvipere dit barn stort set fra inderst til yderst med Minions. Ja, det er endda muligt at få klip-klappere med Minions på.

Her på siden har vi samlet alt det forskellige Minions tøj, du kan drømme om – og nok også en del, du ikke lige have set komme. F.eks. de før omtalte klip-klappere. Eller hvad med et par hjemmesko?

Vi har også medtaget nogle af alle de andre Minions ting, der oftest bruges sammen med tøjet eller som tøjet kan være i.

Gå på opdagelse i de mange lækre sager her:

Ja, der er stort set alt, hvad hjertet kan begære, hvis først de små Minions har fået fodfæste på børneværelset. Alt kan blive Minions-fiseret.

Minions kostume

Det kan også være, at det ikke er nok med tøj eller ting med Minions på. Så er et Minions kostume måske løsningen. Når først man er kravlet ind i en Minions, åbner der sig nemlig helt nye muligheder for, hvad man kan – og hvad man kan slippe afsted med.

For ingen kan stå for en Minion – heller ikke mor og far eller ens bedsteforældre. Charme kan gøre meget, når man er barn og inden i en Minion bliver den faktor mangedoblet.

Kostumerne kan maskinvaskes og fås i tre forskellige størrelser, der passer børn fra cirka 3 til 10 år.

Minions babytøj

Minions er små af natur – så det er da indlysende, at din baby vil tage sig godt ud i Minions babytøj med Minions-motiver på.

Ligesom kostumer og andet Minions tøj kan babytøjet maskinvaskes, hvis din lille Minion skulle komme ud for et uheld eller kommer ud i noget snavs.

Minions T-shirt

En Minions T-shirt er oplagt til en sand Minions-fan. Du kan få t-shirts med både de tre hovedpersoner fra Minions-filmen og nogle af alle de andre skøre, små Minions, der optræder i de tre Minions-film.

Så næsten uanset hvilken Minion, der er favoritten, så kan der fås en t-shirt med vedkommende på fronten.

Alle t-shirts kan naturligvis maskinvaskes og fås i størrelser fra 3 år og op til omkring 10 årsalderen. Flere af trøjerne fås i flere forskellige farver, ligesom der kan fås sweatshirts og hættetrøjer, der passer i design og farver til t-shirtene.

Minions shorts

Ingen sommer uden Minions på shortsene og da slet ikke, hvis alt hvad man ellers har, er dekoreret med en af de søde Minions.

Minions shorts fås i farver og designs der passer til t-shirts og andet Minions tøj. Det er tilmed muligt, at få en pyjamas med Minions shorts. Den er dejlig at sove med om sommeren, når det også er varmt uden for dynen.