fbpx

Minions

Alle elsker Minions! De blev hurtigt populære efter de to Grusomme Mig-film – faktisk så populære at de også har fået deres egen film, der fortæller historien om de små elskelige skabninger og deres evige søgen efter en ond hersker, de kan følge.

Så hvis dit barn eller barnebarn ikke allerede har noget med Minions på eller en Minions bamse eller Minions sengetøj, så vil de med garanti blive himmelhenrykte over at få det.

Her på siden har vi samlet alle de Minions-ting, vi har kunne opdrive på alverdens webshops – og når vi siger alt, så mener vi virkelig alt. Ud over sengetøj og bamser, kan du finde Minions T-shirts, Minions shorts og sågar også telte, kufferter, walkie-talkies og andet Minions legetøj.

Som du kan se, så er udvalget stort og mange af tingene afspejler den samme opfindsomhed, som de kære, små Minions lægger for dagen i de tre film.

Minions legetøj

Den største opfindsomhed finder du næppe særlig overraskende inden for kategorien Minions legetøj. Her kan du få alt lige fra de føromtalte walkie-talkies over en radiostyret, oppustelig Minion og til en bowling-sæt med Minions som kegler – og lidt keglede er de jo, de skøre Minions.

Skal du flotte dig til børnefødselsdagen, kan du også købe et helt tombolasæt med masser af Minions ting som gaver, samt lykkehjul, spilleplader og det hele.

Minions T-shirts og andet tøj

Selvfølgelig kan du også få tøj og sengetøj med Minions på. Af Minions tøj kan især nævnes de mange forskellige Minions T-shirts. De fås med de forskellige Minions på, så uanset om du er til Kevin, Stuart eller Bob fra Minions-filmen eller Dave, Billy og Larry fra den første Grusomme Mig-film, så kan du få en t-shirt med din helt.

Hvis ikke det er nok at have Minions på tøjet, kan du også købe et Minions kostume. Dermed bliver det muligt at blive din egen Minion – med de fordele og ulemper det nu engang giver. For alle elsker jo Minions – men selv mor og far har nok grænser.

Minions mini-playset

Vil du skyde dine egne Minions film, er det også muligt at købe nogle såkaldte mini-playset. Det er forskellige miniature-scener fra Minions-filmen med tilhørende miniatureudgaver af Kevin, Stuart og Bob. Så kan du selv optage nye scener eller lave om på historien, hvis du ikke er helt tilfreds med den udvikling, tingene tog i filmen.

Minions for ever!

Som du kan se, er der masser af muligheder for at finde den Minions ting, der vil give størst glæde – uanset om det er en gave eller til dig selv. For selv om du skulle være voksen, så er de små, søde, gule Minions ikke til at stå for – og du behøver ikke være en ond skurk, for at eje en!