fbpx

Minions legetøj

Minions er herlige – og alsidige er de også. Det samme kan man også sige om det store udvalg af Minions legetøj, vi har samlet her på siden. Her er virkelig alt mellem himmel og jord lige fra hjemmesko til paraplyer – eller et helt tombola-sæt for den sags skyld.

De små, gule Minions, der er kendt fra filmene Grusomme Mig 1 og 2, samt filmen der slet og ret bare hedder Minions, har gået deres sejergang verdens over. De har sneget sig ind alle vegne lige fra Facebook chatten og til dine børns tøjskab. Uanset hvor de dukker op, spreder de fest og glæde og intet er længere helt det samme, når først du har overgivet dig til dem. Så selvfølgelig skal de da også have lov til at invadere børneværelset i form af legetøj – og har måske allerede gjort det!

Her på siden har vi samlet Danmarks største udvalg af alt det Minions legetøj, der findes på markedet herhjemme – og det er ikke så lidt. For lige så alsidige Minions er udstyret i de tre film, lige så alsidigt kan dit barn også udstyres med alt lige fra hjemmesko til møbler med Minions.

Tjek det store udvalg af Minions legetøj ud herunder og læs mere om Minions og Minions legetøj nederst på siden.

Vær kreativ med Minions

Børn og Minions har en stor kreativ åre. Den kan børnene til fulde få til at flyde med Minions legetøj som f.eks. maledukker, tegnetavle, tegneblok og et komplet tegnesæt med blyanter og lineal – lige til at komme i penalhuset og tage med i skole.

Det er også muligt at købe et særligt aktivitetssæt med opskrifter, stof og andre materialer til filttasker, nøgleringe og tøfler. Filttaskerne kan endda købes i flere forskellige designs. Skulle det knibe med bordpladsen til alle aktiviteterne, kan du købe forskellige borde med Minions på – bl.a. et med indbygget tavle.

Med Minions i vandet

Uanset om du bare skal i bad derhjemme, en tur i svømmehallen eller til stranden, så kan du få både badering, svømmevinger og en praktisk strandtrolley til turen. Skulle der blive brug for det, kan du også tage en Minion i fuld pirat-mundering med – og overraske kammeraterne.

Kan du ikke komme til stranden, må stranden komme til dig i form af et Minions børnebassin med tilhørende luftmadras. Perfekt til en varm sommerdag i haven.

Spil og puslespil med Minions

På en regnvejrsdag eller når vinterens kulde sætter en dæmper på udendørsaktiviteterne, er det rart at samles om et spil inde i varmen. Vi har fundet et stor udvalg af forskellige spil, kortspil og puslespil med Minions. Nogle af dem er gammelkendte spil med Minions som figurer og andre spil og puslespillene tager udgangspunkt i scener fra de tre Minions film.

Så uanset hvornår på året det er, har vi Minions legetøj, der passer til!