fbpx

Minions kostume

Alle børn elsker Minions, så er der noget større end selv at blive til en Minion! Det er muligt med de skønne Minions kostumer, vi har samlet her på siden.

Minions-filmene Grusomme Mig 1 og 2, samt filmen Minions, der handler om Minions historie før de møder Gru, har for alvor sat de skønne og ret så herlige Minions på landkortet. De små bananlignende og bananelskede væsner er svære at stå for, uanset om du et 3, 33 eller 99.

Her på siden har vi en hel sektion med Minions ting og hvis ungerne allerede har forsynet sig med bamser, legetøj, tøj og andet merchandise, er det da oplagt, at det næste må blive et Minions kostume!

Det er et sikkert hit, uanset om det er til børnefødselsdagen, fastelavn eller halloween.

Tjek selv udvalget herunder og læs mere om Minions kostumer længere nede på siden.

Minions kostume til fødselsdagsfesten

Hvad med at gøre den næste børnefødselsdag derhjemme til en Minions-temafest. Pynt op i gule nuancer og klæd fødselaren ud som Minion. Så er scenen sat til meget sjov og ballade.

Er far eller mor friske, kan de klæde sig ud som Gru og Scarlet Overkill, selv om det nok vil give problemer med kronologien for rigtige kendere af Minions-universet – men hvem tænker på det, når der er masser af varm kakao og lagkage på bordet.

Eventuelt kan familiemedlemmerne indstudere forskellige practical jokes eller andre løjer i bedste Minions-stil, som I kan udsætte de intetanende fødselsdagsgæster for.

Minions kostume til fastelavn og halloween

Minions kostumet kan også sagtens luftes til både fastelavn og halloween. Igen er det bedst, hvis I enten er flere Minions eller mor og far stiller op som Scarlet Overkill og Gru. Især til halloween kan det være betryggende for forældrene, da de så har en rigtig god undskyldning for at følge de små poder rundt i nabolaget på Trick-or-treating tur.

Minions kostumer fås i en størrelse, der passer dit barn

Alle Minions kostumer fås i tre forskellige størrelser. Så der er også et, der passer til din lille Minion. De tre størrelser går fra henholdsvis 3-4 år (117 cm), 5-7 år (132 cm) og 8-10 år (147 cm).

Kostume-pakkerne indeholder alle de nødvendige rekvisitter. Er det ikke nok, kan du spæde til med ting fra f.eks. Minions legetøj– eller Minions tøj-kategorierne her på juniorhuset.dk. Der er nok at vælge imellem, f.eks. et par smarte walkie-talkies, så det er nemt at holde styr på tropperne til halloween.

Alle Minions kostumer kan vaskes i vaskemaskinen. Så de er nemme at holde rene, når dragterne har været i brug – også selv om den lille Minion har været ude i noget værre snavs.