Viser alle 20 resultater

 • Lego Ninjago Arin Skoletaske 3 Dele

  Lego Ninjago Arin Skoletaske 3 Dele

  799 kr.

  Med dette skoletaskesæt i børnevenligt LEGO design, er dit barn mere end klar til en sjov dag i skolen. Easy skoletasken er en rummelig letvægtstaske med masser af plads til bøger, en madpakke og et penalhus. Tasken har to praktiske mesh sidelommer, som m

 • Lego Ninjago- Prime Empire Skoletaske

  Lego Ninjago- Prime Empire Skoletaske

  999 kr.

  Optimo Plus skoletasken er en moderne taske med fokus på ergonomisk bærekomfort og funktioner der understøtter en god skoledag – alt det der skal til i en perfekt begynder-skoletaske. Du skal vælge en Optimo Plus skoletaske hvis du gerne vil passe godt på

 • Lego Ninjago Optimo Plus Skoletaske

  Lego Ninjago Optimo Plus Skoletaske

  799 kr.

  Optimo Plus skoletasken er en moderne taske med fokus på ergonomisk bærekomfort og funktioner der understøtter en god skoledag – alt det der skal til i en perfekt begynder-skoletaske. Du skal vælge en Optimo Plus skoletaske hvis du gerne vil passe godt på

 • Tilbud Lego Ninjago Dragon Power Taske

  Lego Ninjago Dragon Power Taske

  Original price was: 349 kr..Current price is: 324 kr..

  En god rygsæk til sleep-overs, fritidsaktiviteter eller dagsture med masser af plads til legetøj, madpakken og skiftetøj. Tasken har to store lommer med lynlås, en lille lomme med lynlås foran samt to sidelommer med net til eksempelvis vandflasken eller p

 • Lego Ninjago Taske Grøn

  Lego Ninjago Taske Grøn

  349 kr.

  En god rygsæk til sleep-overs, fritidsaktiviteter eller dagsture med masser af plads til legetøj, madpakken og skiftetøj. Tasken har to store lommer med lynlås, en lille lomme med lynlås foran samt to sidelommer med net til eksempelvis vandflasken eller p

 • Tilbud Lego Ninjago Dragon Skoletaske 3 Dele

  Lego Ninjago Dragon Skoletaske 3 Dele

  Original price was: 799 kr..Current price is: 685 kr..

  Med dette skoletaskesæt i børnevenligt LEGO design, er dit barn mere end klar til en sjov dag i skolen. Easy skoletasken er en rummelig letvægtstaske med masser af plads til bøger, en madpakke og et penalhus. Tasken har to praktiske mesh sidelommer, som gør det nemt at organisere skoleartiklerne.

 • Lego Ninjago - Guld/Blå Skoletaskesæt

  Lego Ninjago – Guld/Blå Skoletaskesæt

  999 kr.

  Lego Ninjago – Guld/Blå Skoletaskesæt er den perfekte begynder-skoletaske til dit barn. Med fokus på ergonomisk bærekomfort og praktiske funktioner, er Optimo Plus skoletasken ideel til en god skoledag. Vælg denne taske for at sikre, at dit barn passer godt på sine skolebøger og udstyr.

 • Tilbud LEGO Ninjago Kais Minidrage

  LEGO Ninjago Kais Minidrage

  Original price was: 50 kr..Current price is: 25 kr..

  Mini Dragesæt fra 2016. Dette LEGO Ninjago sæt indeholder 35 dele inklusive 1 minifigur.

 • Lego Ninjago Skoletaske med 3 Dele

  Lego Ninjago Skoletaske med 3 Dele

  999 kr.

  Lego Ninjago Skoletaske med 3 Dele er den ultimative begynder-skoletaske til dit barn. Med fokus på ergonomisk bærekomfort og praktiske funktioner, er denne moderne taske designet til at støtte en god skoledag. Vælg Optimo Plus skoletasken for at sikre, at dit barn har alt, hvad der skal til for at passe godt på deres skoleartikler.

 • Lego Ninjago -Optimo Plus Skoletaske

  Lego Ninjago -Optimo Plus Skoletaske

  999 kr.

  Lego Ninjago – Optimo Plus Skoletaske er den perfekte begynder-skoletaske med fokus på ergonomisk bærekomfort og praktiske funktioner. Den moderne taske er designet til at støtte en god skoledag og sikre optimal komfort. Vælg Optimo Plus skoletasken for at passe godt på dit barns skoleartikler og sikre en professionel start på skoleåret.

 • Tilbud Lego Ninjago Team Golden Skoletaske

  Lego Ninjago Team Golden Skoletaske

  Original price was: 799 kr..Current price is: 686 kr..

  Lego Ninjago Team Golden Skoletaske er den perfekte begynder-skoletaske med fokus på ergonomisk bærekomfort. Optimo Plus skoletasken understøtter en god skoledag med moderne funktioner. Vælg denne taske for at passe godt på dit barns skoleartikler og sikre en behagelig skoledag.

 • Lego Ninjago Rød Optimo Plus Skoletaske

  Lego Ninjago Rød Optimo Plus Skoletaske

  679 kr.

  Lego Ninjago Rød Optimo Plus Skoletaske er den perfekte begynder-skoletaske med fokus på ergonomisk bærekomfort. Med moderne funktioner, der understøtter en god skoledag, er denne taske et must-have. Vælg Optimo Plus skoletasken for at sikre optimal beskyttelse og komfort hele dagen.

 • LEGO Ninjago Kai Og Ras Bil Og Motorcykkelkamp - LEGO - Legekammeraten.dk

  LEGO Ninjago Kai Og Ras Bil Og Motorcykkelkamp – LEGO – Legekammeraten.dk

  179 kr.

  LEGO Ninjago Kai Og Ras Bil Og Motorcykkelkamp er det ideelle sæt til at introducere børn fra 4 år til NINJAGO-verdenen og glæden ved LEGO byggeri. Dette spændende legesæt indeholder en dragt, en bil og en motorcykel for endeløs sjov. Køb nu og lad legen begynde med LEGO!

 • LEGO Ninjago Imperium Dragejægerhund - LEGO - Legekammeraten.dk

  LEGO Ninjago Imperium Dragejægerhund – LEGO – Legekammeraten.dk

  115 kr.

  Dyk ned i NINJAGO®-verdenen med LEGO® NINJAGO® Imperium Dragejægerhund (71790) – et spændende legesæt til børn fra 6 år. Dette sæt bringer dristige kampe til live med den frygtindgydende Photac-bæs. Oplev en verden af eventyr og leg med LEGO – Legekammeraten.dk!

 • LEGO Ninjago Kais Ilddrage EVO - Lego Ninjago - Legekammeraten.dk

  LEGO Ninjago Kais Ilddrage EVO – Lego Ninjago – Legekammeraten.dk

  260 kr.

  Udforsk spændende ninja-historier med LEGO Ninjago Kais Ilddrage EVO. Denne legetøjsdrage har justerbare ben, kæbe, hoved og hale, og kan opgraderes 2 gange for at blive endnu større, stærkere og hurtigere. Pakken inkluderer 3 minifigurer for ekstra sjov leg. Køb din LEGO Ninjago Kais Ilddrage EVO i dag og oplev en verden af eventyr!

 • LEGO Ninjago Forvandlings Lavadragen Heatwave - LEGO - Legekammeraten.dk

  LEGO Ninjago Forvandlings Lavadragen Heatwave – LEGO – Legekammeraten.dk

  289 kr.

  LEGO Ninjago Forvandlings Lavadragen Heatwave er det ultimative legesæt til ninjafans fra 8 år. Oplev spændingen fra tv-serien NINJAGO: Dragerne vågner. Dette legesæt er fyldt med action og eventyr for timevis af leg. Køb nu på Legekammeraten.dk!

 • LEGO Ninjago Lloyd Og Arins Ninjateam Mechs - LEGO - Legekammeraten.dk

  LEGO Ninjago Lloyd Og Arins Ninjateam Mechs – LEGO – Legekammeraten.dk

  456 kr.

  Forbered dig på episke kampe og træningssessioner med LEGO® NINJAGO® Lloyd og Arins Ninjateam-Mechs (71794)! Dette unikke legesæt er skabt til ninjafans fra 9 år og indeholder to bevægelige mech-robotter. Køb det nu og oplev spændingen ved at bygge og lege med dette fantastiske LEGO sæt!

 • LEGO Ninjago Elementdrage Mod Kejserinde Kamprobotten - LEGO - Legekammeraten.dk

  LEGO Ninjago Elementdrage Mod Kejserinde Kamprobotten – LEGO – Legekammeraten.dk

  570 kr.

  LEGO Ninjago Elementdrage Mod Kejserinde Kamprobotten Forbered dig på episke kampe og træningssessioner med LEGO® NINJAGO® Lloyd og Arins Ninjateam-Mechs (71794)! Dette unikke legesæt er skabt til ninjafans fra 9 år og indeholder to bevægeli

 • LEGO Ninjago Soras Forvandlings - Mech - Motorcykkel - LEGO - Legekammeraten.dk

  LEGO Ninjago Soras Forvandlings – Mech – Motorcykkel – LEGO – Legekammeraten.dk

  419 kr.

  LEGO Ninjago Soras Forvandlings – Mech – Motorcykkel “LEGO® NINJAGO® Soras Forvandlings-Mech-Motorcykel (71792) – Actionfyldt Byggeleg til Børn fra 8 år!” Meta Description: “Giv børn fra 8 år en tempofyldt bygge- og legeoplevelse med LEGO

 • LEGO Ninjago Zanes Dragekraft Spinjitzu Racerbil - LEGO - Legekammeraten.dk

  LEGO Ninjago Zanes Dragekraft Spinjitzu Racerbil – LEGO – Legekammeraten.dk

  183 kr.

  Træd ind i spændingen fra NINJAGO® med LEGO® Ninjago Zanes Dragekraft Spinjitzu Racerbil! Et actionfyldt legesæt designet til børn fra 7 år. Oplev dragerne vågne til live med dette professionelle LEGO-sæt fra Legekammeraten.dk.