Viser alle 5 resultater

 • Tilbud Voksen Størrelse Sengetøj Paw Patrol ""Julemotiv"" - Voksen størrelse sengesæt - Legekammeraten.dk

  Voksen Størrelse Sengetøj Paw Patrol “”Julemotiv”” – Voksen størrelse sengesæt – Legekammeraten.dk

  199 kr.

  Giv julen et unikt twist med dette Paw Patrol julemotiv voksen sengetøjssæt. Dette eksklusive sæt er designet med omhu og har et fantastisk motiv, der bringer en sprudlende leg til dit soveværelse. Sættet inkluderer en dynebetræk og to pudebetræk, alle i voksen størrelse. Uanset om du er voksen eller barn, vil du elske denne ekstraordinære sæt, som giver dig muligheden for at sove godt i julestemning. Tag et kig på Legekammeraten.dk’s Paw Patrol-julemotiv sæt i dag og gør din jul endnu sjovere.

 • Junior sengetøj - Jul Rensdyr

  Junior sengetøj – Jul Rensdyr

  299 kr.

  Det søde og komfortable Junior sengetøj – Jul Rensdyr, er det perfekte valg til at skabe en hyggelig soveværelsesatmosfære. Udsmyk dit barns soveværelse med bløde og komfortable sengetøj i et sjovt og farverigt julerensdyr design. Det er syet i Danmark af 100% bomuld poplin, så det er lige så blødt som julen, og kan vaskes i maskine ved 40 grader. Skab en helt unik og magisk julestemning i soveværelset med dette unikke Junior sengetøj – Jul Rensdyr!

 • Junior sengetøj - Jul Nøddeknækker

  Junior sengetøj – Jul Nøddeknækker

  299 kr.

  Jul Nøddeknækker er det perfekte valg af sengetøj til at skabe en hyggelig og julestemning i soveværelset. De fineste julemotiver vil få hele familien til at føle sig hjemme. Giv juniorerne en gave de aldrig glemmer!

 • Baby sengetøj - Jul Nøddeknækker

  Baby sengetøj – Jul Nøddeknækker

  199 kr.

  Ikke-irriterende skjult knap lukning.

 • Baby sengetøj - Jul Rensdyr

  Baby sengetøj – Jul Rensdyr

  199 kr.

  Ikke-riftende lukning for at sikre, at sengetøjet bevares som nyt.