Viser alle 12 resultater

 • Spiderman ATV Quad 12v

  Spiderman ATV Quad 12v

  1.399 kr.

  Denne super seje Quad ATV el motorcykel er for alle Spidman fans, med et super flot design og en hastighed på cirka 4-5 km/t er denne el motorcykel et klart hit.

 • Tilbud Honda ATV Quad 12v

  Honda ATV Quad 12v

  1.699 kr.

  En super fed Quad El Motorcykel med Honda design. Ud over at have et realistisk design så kommer el motorcyklen med et meget stabilt design som gør det meget sikkert for barnet at køre på. Hjulene har gummibånd rundt omkring. Quaden har gaspedal ved foden

 • Tilbud Aprilla El Motorcykel 12V

  Aprilla El Motorcykel 12V

  1.799 kr.

  Bliv den sejeste i nabolaget med denne Aprilla RSV El motorcykel som ligner en rigtig motorcykel med utrolig flotte detaljer. Motorcyklen har både lyd og lys også kan den samtidig køre cirka 5-6 km/t.

 • Tilbud Quad Rage El Motorcykel 24V

  Quad Rage El Motorcykel 24V

  3.299 kr.

  Rage 24V Quad har affjedring og gummidæk tilføjet til hjulene for et bedre greb på overfladen, hvilket giver større stabilitet til køretøjet. Hjulene er lavet med EVA-gummi, hvilket gør dem punkteringssikre. Det har også for- og baglys, tilbyder to hastig

 • Tilbud Xtreme Blue Fighter El Motorcykel 24V

  Xtreme Blue Fighter El Motorcykel 24V

  2.799 kr.

  Acceleration af X-Treme Blue Fighter El Motorcyklen styres fra det højre håndtag. Dens oppustelige hjul er lavet af EVA-gummi, hvilket gør dem punkteringssikre, hvilket giver større stabilitet i deres håndtering. Børnenes motorcykel ser ud som en ægte dir

 • Tilbud Honda El Motorcykel 24V

  Honda El Motorcykel 24V

  2.999 kr.

  Bliv den sejeste i nabolaget med denne Honda El motorcykel som ligner en rigtig motorcykel med utrolig flotte detaljer. Motorcyklen kan køre cirka 12 km/t.

 • Tilbud Honda Repsol El Motorcykel 12V

  Honda Repsol El Motorcykel 12V

  1.999 kr.

  Bliv den sejeste i nabolaget med denne Honda Repsol El motorcykel som ligner en rigtig motorcykel med utrolig flotte detaljer. Motorcyklen har både lyd og lys også kan den samtidig køre cirka 5-6 km/t.

 • Tilbud Quad The Beast El Motorcykel 12V

  Quad The Beast El Motorcykel 12V

  1.299 kr.

  Smart eldrevet quad. Bilen kan køre 4 – 5 km/t. Der medfølger batteri samt oplader. Baghjulsdrevet på to hjul.

 • Tilbud Vespa PX150 El Motorcykel 12V

  Vespa PX150 El Motorcykel 12V

  1.339 kr.

  Vespa PX150 12V El Motorcykel er den perfekte måde at få dit barn til at køre sikkert. Denne elmotorcykel har 2 x 12v motorer og er udstyret med en støddæmper så dit barn kan køre sikkert og komfortabelt. Desuden har den læder sæder, gummi hjul, lys, lyd og mp3. Vespa PX150 12V El Motorcykel er ideel til børn fra 3 år og opefter. OBS: Dækket er lavet af hård og massiv gummi og der er ikke tale om dæk med luft i. Vespa PX150 12V El Motorcykel er den perfekte måde at introducere dit barn til verden af motorcykling!

 • Børnecykel Motorcykel 12 tommer orange

  Børnecykel Motorcykel 12 tommer orange

  1.380 kr.

  Volare Motorcykel 12 tommer cykel. Denne cykel er drømmen om enhver motorsports interesseret! Der er tænkt på hver eneste detalje: fra brede dæk til store skærme og fra en ægte racer sadel til aftagelige støttehjul. Desuden har cyklen lukket ind til cykel

 • Tilbud Politi Motorcykel BMW 12V F850

  Politi Motorcykel BMW 12V F850

  1.695 kr.

  12V 7Ah Bateri2 x 12V Motor 45WProdukt:112x62x76cm

 • Paw Patrol Ultimate Police Cruiser

  Paw Patrol Ultimate Police Cruiser

  1.080 kr.

  Med Paw Patrol Ultimate Police Cruiser kan du genoplive dine yndlingsscener fra Paw Patrol! Bliv dagens helt med dette fantastiske sæt. Takket være den dobbelte motorcykelramp, kan du se dit køretøj lynhurtigt køre af sted og redde dagen! Sættet inkluderer også det ultimative redningshelikopter, der er klar til aktion. Få denne uforlignelige Paw Patrol-oplevelse og lad dit barns eventyrlyst udfolde sig!