Viser alle 4 resultater

 • Løbecykel med cykelkurv - støvet grøn

  Løbecykel med cykelkurv – støvet grøn

  399 kr.

  Robuste og indvendige skumhjul, der sikrer et glat cykelfærd. Den har en praktisk cykelkurv som er let at sætte på og tage af, så barnet kan tage sine yndlingsting med på cykelturen. Løbecyklen er fremstillet i støvet grøn farve og har et moderne design. Den er let at håndtere og sikrer barnet god komfort og et trygt cykelfærd. Bekids Løbecykel er den perfekte løsning til barnet, der ønsker at komme godt i gang med cykling.

 • Løbecykel - grå

  Løbecykel – grå

  399 kr.

  Er af høj kvalitet og giver et støjsvagt og glidende kørsel. Løbecykelen er lavet i stilrent design i grå farve. Denne løbecykel fra BEKiDS er den perfekte måde at introducere dit barn til cykelsporten. Den er let og lavet i stilrent design i grå farve, så den passer ind i alle miljøer. Hjulene er af høj kvalitet og giver et støjsvagt og glidende kørsel. Den kan justeres i højden på både sadel og styr, så der er plads til at barnet kan vokse. Dette er et sikkert valg til at styrke barnets motorik og balanceevne. Investér i denne løbecykel og giv dit barn den bedste start på cykellivet.

 • Løbecykel - rosa

  Løbecykel – rosa

  399 kr.

  Giving you the best quality of product. Den er udstyret med et godt greb, som giver barnet gode køreegenskaber. Dette er den perfekte måde at lære at cykle på. Bekids løbecykel er fremstillet af let og slagfast materiale, der er robust og yderst holdbart. Cyklen har ergonomiske detaljer, der gør den komfortabel at køre på. Denne løbecykel er den perfekte løsning til at lære barnet at cykle. Den er designet med fin og stilfuld rosa farve, der vil gøre enhver barn glad. Med en Bekids løbecykel er du sikker på, at du får en kvalitetscykel, der vil vare i flere år.

 • Bekids løbecykel cool grey MAXI

  Bekids løbecykel cool grey MAXI

  500 kr.

  Robust løbecykel til de lidt større børn. Tohjulet løbecykel fra BEKIDS. Den er god til barnet, der skal til at træne balance og fornemmelsen for egen krop. En løbecykel er en god start på livet som lille cyklist og går for mange børn forud for en cykel m